Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem fogja fel hogy ő...

Miért nem fogja fel hogy ő itt egy senki? Utálva van.

Figyelt kérdés

A nevelő apám mindenért csak kiabálni meg veszekedni tud, nem jó neki semmi amit csinálo. Anyám az normális csak akkor nem amikor rajta van. Suli miatt, délutáni/esti csavargás meg minden miatt veszekedés van. Meguntam már és nem is hallgatok rájuk. Titokban csináltattam orr pc-t de fuuuu milyen balhé volt :D most befestettem a hajamat szőkéről feketére, anyám a sirás szélén állt a másik meg csak szövegelt. Ez egy szar apa, nincs semmi beleszólása a dolgaimba. Már régóta visszapofázok neki elég rendesen és mostmár kezdi észrevenni magát. Jó, lehet hogy ezekről szólnom kellett volna de ha szólok akkor nem lett volna a válasz mert anyám az 5 éves kisfiának néz még mindig. Nem tudom hogy tudott összeállni egy ekkora farokkal, mások előtt meg játssza a mintaapát csak kár hogy átlátnak rajta. Az kéne hogy anyám elváljon tőle. Múltkor a csávó adott egy pofont de a kétszeresét kapta. Nagyon nem bírjuk egymást. 1- 2 éve még próbáltam megfelelni neki és magamban kerestem a hibát de rájöttem hogy a hiba ő maga. Na azóta nem hagyom magam akkor se ha igaza van. Mit tegyek? Meg tudnám ölni annyira rühellem. Ezzel az öcsém is így van.

17/F

2012. nov. 18. 21:48
1 2 3 4 5 6
 1/55 A kérdező kommentje:
Én? Mondom hogy régebben normális voltam vele de akkor is csak idegbajoskodott. Nem csak én nem szeretem.
2012. nov. 18. 21:58
 2/55 anonim ***** válasza:
81%

Ő ott egy senki? Kölyökként rühelltem ezt a szöveget, de már tudom, hogy így van: amig más házában élsz, más kenyerét eszed, addig bekussolsz. Az orrb*uziságod kinek a pénzén lett csinálva?

Megoldás: 18 évesen munkát keresel, elköltözöl, és fenttartod magad.

Anyád csak nem fog öregkorára egyedül maradni azért, mert te nem bírsz megmaradni a pasassal még egy kis ideig.

2012. nov. 18. 22:09
 3/55 anonim ***** válasza:
91%

Sajnos egyet kell értenem az előttem szólókkal.

Tudom nehéz tinédzsernek lenni, de próbálj meg normálisan, tiszetelettudóan viselkedni. Biztos veled sem lehet könnyű.

2012. nov. 18. 22:09
 4/55 anonim ***** válasza:
93%

Biztos van valami oka, hogy igy viselkedik veled. Le kellene ülnötök beszélgetni egymással és megbocsátani a másiknak. Szeretettel kell felé közeledned és ö is ugy fog. Akár milyenis veled, nagyon csunya, hogy visszaütsz egy felnöttnek, meg igy viselkedsz vele. Anyukáddal is meg kéne értetned, hogy nem vagy már gyerek, de szépen, szeretettel. Hagynod kell, hogy megbizzon benned, és el fog engedni a bulikba. Nekem a rendes apámmal hasonlo a helyzetem. Nem jövünk ki egymással. Ma is nagyon csunyán viselkedtem vele. Ráemeltem a kést és azt mondtam egyszer megölöm, annyira felidegesitett. Nagxon fäj amit mondtam neki és nem akarok vele igy viselkedni. De mindig fehuz, nem tudom megällni h ne pofázak neki vissza. Tudom h ez nem megoldás, és neked sem.

17/L

2012. nov. 18. 22:14
 5/55 anonim ***** válasza:
94%
Ha a saját édesapáddal lennének ezek a gondok, arra mit lépnél? Mert egy édesapa sem biztos, hogy az iskolai balhékat, csavargásokat, meg ki tudja, milyen tetteidet tök vigyorogva fogadná.
2012. nov. 18. 22:14
 6/55 monster under yo bed ***** válasza:
68%
made my day :DDD
2012. nov. 18. 22:16
 7/55 A kérdező kommentje:
Jó elfogadom. De mi az istenért kell mindenért veszekedni? Nem jó neki semmi. Legtöbbször az a baja hogy maradjak itthon, nem zárhat be. Ha meg igen akkor vállalja a következményeket. Délután ne menjek ki hanem tanuljak oké, de este se menjek ki mert este van és sötét. Akkor mikor menjek? Délelőtt? Akkor meg az a baj hogy nem vagyok suliba. De hétvégén is legyek csak itthon. Egyébként saját pénz, nem, nem ők adták. Az apámat szeretem, jófej. Oda költöznék hozzá csak túl sokat dolgozik. Vele mindenről tudok beszélgetni és nem csak lekúrni tud.
2012. nov. 18. 22:17
 8/55 Malats ***** válasza:
88%
Ez aztán a problèma. Paraszt vagy, és emiatt atrocitások érnek? mit vártál? Én kérek elnézést.
2012. nov. 18. 22:17
 9/55 anonim ***** válasza:
93%
Istenem, add, hogy ne ilyen gyerekem legyen.. Még szép, hogy nem tűrik, hogy csavarogj.. az ő pénzükből élsz.. Még nem gondolkodtál rajta, hogy anyukád szereti és boldog mellette? Igenis van beleszólásuk, amíg te gyerek vagy ő meg felnőtt és a házukban élsz..
2012. nov. 18. 22:19
 10/55 A kérdező kommentje:
17 évesen üljek itthon a szobámban egyedül és ne csináljak semmit? Ezt te sem gondolod komolyan. Egyébként meg anyámnak van beleszólása mert ő szült, de a másikkal nincs közünk egymáshoz. Olyan mintha a szomszéd Laci bá aki szokott átjárni és jóban vagyunk mondaná hogy ne menjek sehova. Dehogy boldog mellette... emlékszem milyen volt régen. Akkor volt boldog nem most.
2012. nov. 18. 22:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!