Miért nem fogja fel hogy ő itt egy senki? Utálva van.
A nevelő apám mindenért csak kiabálni meg veszekedni tud, nem jó neki semmi amit csinálo. Anyám az normális csak akkor nem amikor rajta van. Suli miatt, délutáni/esti csavargás meg minden miatt veszekedés van. Meguntam már és nem is hallgatok rájuk. Titokban csináltattam orr pc-t de fuuuu milyen balhé volt :D most befestettem a hajamat szőkéről feketére, anyám a sirás szélén állt a másik meg csak szövegelt. Ez egy szar apa, nincs semmi beleszólása a dolgaimba. Már régóta visszapofázok neki elég rendesen és mostmár kezdi észrevenni magát. Jó, lehet hogy ezekről szólnom kellett volna de ha szólok akkor nem lett volna a válasz mert anyám az 5 éves kisfiának néz még mindig. Nem tudom hogy tudott összeállni egy ekkora farokkal, mások előtt meg játssza a mintaapát csak kár hogy átlátnak rajta. Az kéne hogy anyám elváljon tőle. Múltkor a csávó adott egy pofont de a kétszeresét kapta. Nagyon nem bírjuk egymást. 1- 2 éve még próbáltam megfelelni neki és magamban kerestem a hibát de rájöttem hogy a hiba ő maga. Na azóta nem hagyom magam akkor se ha igaza van. Mit tegyek? Meg tudnám ölni annyira rühellem. Ezzel az öcsém is így van.
17/F
Ő ott egy senki? Kölyökként rühelltem ezt a szöveget, de már tudom, hogy így van: amig más házában élsz, más kenyerét eszed, addig bekussolsz. Az orrb*uziságod kinek a pénzén lett csinálva?
Megoldás: 18 évesen munkát keresel, elköltözöl, és fenttartod magad.
Anyád csak nem fog öregkorára egyedül maradni azért, mert te nem bírsz megmaradni a pasassal még egy kis ideig.
Sajnos egyet kell értenem az előttem szólókkal.
Tudom nehéz tinédzsernek lenni, de próbálj meg normálisan, tiszetelettudóan viselkedni. Biztos veled sem lehet könnyű.
Biztos van valami oka, hogy igy viselkedik veled. Le kellene ülnötök beszélgetni egymással és megbocsátani a másiknak. Szeretettel kell felé közeledned és ö is ugy fog. Akár milyenis veled, nagyon csunya, hogy visszaütsz egy felnöttnek, meg igy viselkedsz vele. Anyukáddal is meg kéne értetned, hogy nem vagy már gyerek, de szépen, szeretettel. Hagynod kell, hogy megbizzon benned, és el fog engedni a bulikba. Nekem a rendes apámmal hasonlo a helyzetem. Nem jövünk ki egymással. Ma is nagyon csunyán viselkedtem vele. Ráemeltem a kést és azt mondtam egyszer megölöm, annyira felidegesitett. Nagxon fäj amit mondtam neki és nem akarok vele igy viselkedni. De mindig fehuz, nem tudom megällni h ne pofázak neki vissza. Tudom h ez nem megoldás, és neked sem.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!