Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem fogja fel hogy ő...

Miért nem fogja fel hogy ő itt egy senki? Utálva van.

Figyelt kérdés

A nevelő apám mindenért csak kiabálni meg veszekedni tud, nem jó neki semmi amit csinálo. Anyám az normális csak akkor nem amikor rajta van. Suli miatt, délutáni/esti csavargás meg minden miatt veszekedés van. Meguntam már és nem is hallgatok rájuk. Titokban csináltattam orr pc-t de fuuuu milyen balhé volt :D most befestettem a hajamat szőkéről feketére, anyám a sirás szélén állt a másik meg csak szövegelt. Ez egy szar apa, nincs semmi beleszólása a dolgaimba. Már régóta visszapofázok neki elég rendesen és mostmár kezdi észrevenni magát. Jó, lehet hogy ezekről szólnom kellett volna de ha szólok akkor nem lett volna a válasz mert anyám az 5 éves kisfiának néz még mindig. Nem tudom hogy tudott összeállni egy ekkora farokkal, mások előtt meg játssza a mintaapát csak kár hogy átlátnak rajta. Az kéne hogy anyám elváljon tőle. Múltkor a csávó adott egy pofont de a kétszeresét kapta. Nagyon nem bírjuk egymást. 1- 2 éve még próbáltam megfelelni neki és magamban kerestem a hibát de rájöttem hogy a hiba ő maga. Na azóta nem hagyom magam akkor se ha igaza van. Mit tegyek? Meg tudnám ölni annyira rühellem. Ezzel az öcsém is így van.

17/F

2012. nov. 18. 21:48
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem anyukád miattad nem boldog. legalábbis én nagyon szomorú lennék, ha ilyenek lennének kamaszkorukban a gyerekeim. Istenem add, hogy ne ilyenek legyenek! Mi az, hogy volt képed megütni ??? És hogy nem mehetsz sehova, de gondolom attól függetlenül mész. Akkor meg nem tök mindegy? Igen, nekem is volt kamaszkorom, azt gondolnám, hogy nálam durvábban nem kamaszodott senki, de amint látom, ez hülyeség. Én nem is csináltam semmi különöset, csak mindig durcáztam.

A másik meg az, hogy szerinted miért nem engednek el este? Mert elköltenéd a pénzüket, vagy mert tanulnod kellene? Nem gondolod, hogy amiatt, mert nem akarják,hogy éjszaka a rendőrség ébressze fel őket, hogy sajnáljuk a fiacskájuk meghalt?? Azt a kis szaros életedet féltik, mert szeretnek!!!

2012. nov. 20. 18:57
 22/55 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem meg igazad van kedves Kérdező, nyugodtan legyél kemény, és anyád meg jó lenne, ha melletted állna. Láttam már ilyet, nagyjából a hangsúlyokat is el tudom képzelni a rinyáláshoz. Amikor összekerült anyáddal tudta, hogy van két gyereke, elvileg ezt el is fogadta, de benneteket mennyire vont bele édesanyátok abba, hogy nevelési jogot akar adni egy számotokra idegennek?? Megkérdezte egyáltalán?

Most félre értés ne essék, nem azt mondom, hogy anyukátoknak ne legyen társa, de nektek nem az új apátok.

Amit tudsz tenni, ne fogadj el tőle pénzt, apukád biztos tud segíteni, és mihelyt vége a középsulinak nyomás dolgozni és akkor már nyugodtan költözhetsz apukádhoz is.

Anyád meg majd elgondolkozik rajta, hogy mit csinált, mert szerintem is felháborító, hogy nem ő nevel, nem is apád, hanem hagyja, hogy valaki, aki számotokra idegen mondja meg, hogy mi legyen.

Addig pedig kitartást, ne hagyd magad és ne hagyd öcsédet sem :)

A lepontozóknak és lehurrogóknak előre üzenem, nem vagyok már tini, 32 éves vagyok, de ismerem nagyon jól a helyzetet, amiről a kérdező ír, és én sem tudtam megbocsátani, hogy a saját anyám egy idegen kezébe akarta tenni a nevelésem!

2012. nov. 20. 20:05
 23/55 anonim ***** válasza:
31%
Kérdező nőjél fel! Olyan vagy, mint egy 3 éves, de komolyan. És, h így káromkodsz... Pf. Hajfestés fiúnak? Undorító! Idősebb korban vagy ha szerencsétlenségedre őszülsz (van ilyen ismerősöm, 20 évesen tök ősz volt) az teljesen más. Kicsit homós hajat festeni. Uhh... Kicsit felnősz szerintem el fog engedni. De ha gyerekként viselkedsz, gyerekként is fog kezelni!
2012. nov. 20. 21:01
 24/55 anonim ***** válasza:
21%

#22-esnek:

ez aztán a nagy tanács! középsuli után irány dolgozni, és ne is legyen semmilyen jövőképe, ugye? Ne is tanuljon tovább, csak mert valaki próbálja a jóirányba terelgetni.... Szánalmas! Te is biztos kamaszkölök vagy!

2012. nov. 20. 21:31
 25/55 A kérdező kommentje:

Miatta nem boldog. Amióta ez itt van azóta teljesen más minden régen sokkal jobb volt a kapcsolatunk anyámmal is most meg kezd olyan lenni mint a férje. Tök érdekes hogy ameddig nem volt addig anyámmal lehetett mindent csinálni, sokkal vidámabb és kedvesebb volt nem? Az meg hogy visszaütöttem azért volt mert nincs joga engem megütni. Ha a saját apám nem emel rám kezet akkor ő se teheti. Vagy ha mégis akkor így fog járni talán másodszor is megtenném. Nem értem miért vagytok úgy oda meg vissza a kimenős dolgon. Nem zárhatnak be. Vagy ha mégis akkor az következményekkel jár nehezen viselem a bezártságot és olyankor általában agresszív állat leszek. Ugyanmár rendőrség... mégis hogy halnék meg? Itthon is meghalhatok, mondjuk szívrohamot kapok, bele esek egy késbe vagy megráz az áram stb. 12 éves koromban jött ide akkor még elvoltam vele de már akkor se szerettem csak azt hittem hogy az én hibám. Már akkor is szeretett kioktatni.

Ki káromkodik huszonhármas? Tudom hogy hőmérős a hajfestés de ez van és amúgy ezzel én is egyet értek. De így sokkal jobban hasonlítok a példaképemre :D de nemgáz amúgy, pár hét és nem is fog látszani.

2012. nov. 20. 21:52
 26/55 anonim ***** válasza:
16%

24-esnek: örülnék, ha a 32 évemmel kamaszgyereknek számítanék... Igaziból már azt is örömmel venném, ha Te meg olvasni tudnál...

De amúgy nem értem miért tartod ezt hülyeségnek. Középsuli után dolgoztam, mellette főiskolán közgazdászként végeztem, úgy hogy közben az életem is éltem, és nem egy idegen mondta, hogy mi a jó nekem. És nem is érzem magam sz@rul azóta sem, nem az ő pénzén tanultam, nem használtam ki. Nagyon nehéz volt, de túlélhető és becsülöm is amim van, amit elértem. Ha szerinted ez a szánalmas a jövőkép és inkább arra buzdítod a kérdezőt, hogy úgy tanuljon, hogy közben még évekig egy számára idegen ember, akihez nem fűzi vérségi kapcsolat, segítse őt anyagilag, és utána lépjen, miután ezt kihasználta a tisztelet legkisebb érzése nélkül.. akkor azt hiszem nem sok jót tudok mondani rólad emberileg...

2012. nov. 20. 22:33
 27/55 anonim ***** válasza:
38%
22#-esnek: ha így írod, igazad van. Viszont ahogy a 22-es válaszban írtad, teljesen másként hangzott! Viszont ez a fiú kamasz, lázadó korszakát éli, szerintem nem kell még inkább lázadásokra buzdítani, főleg, ha a fele se igaz amit ír, csak a kis lelki harcaiban számít ellenségnek a nevelőapja. A másik meg az, hogy neked sikerült így elvégezned a főiskolát igencsak becsülendő, de a mai gyerekek nagy részének még csak fele ennyi kitartása sincs! Nemhogy egyedül boldoguljon. Bár még az apjához fordulhat, ha őt érdekli egyáltalán, mi van a fiával, vagy inkább csak a pénzét hajszolja a nagyvilágban.
2012. nov. 20. 22:47
 28/55 A kérdező kommentje:
Jaj hát én nem fogok fősulira menni. Örülök ha a 12-t kijárom. Megyek dolgozni.
2012. nov. 20. 22:53
 29/55 anonim ***** válasza:
65%

Kedves Kérdező!

Teljesen igazad van! Menj dolgozni amint tudsz, minek a tanulás! Nehogy már az édesanyád és a nevelőapád mondja meg, hogy ne csavarogj és legyél tisztelettudó! Hiszen Te most a lázadó korszakodat éled, ezt nem szabad korlátozni!

Aztán majd 30 évesen, egy-két gyerektartással a nyakadban a 80 000 Ft-os gyári munkás fizetésedből annyit bulizhatsz, amennyit akarsz. De a lényeg, hogy ne legyen korlátozva a hajfestésed meg a többi önmegvalósító hülyeséged!

Lehet lepontozni!

2012. nov. 21. 09:41
 30/55 anonim válasza:
83%

Ekkora kretént. :D

Tele van ilyen suhanc parasztokkal a világ, verik a nyálukat, hogy neki ez jár, az jár, amaz jár, holott csak a szájuk nagy a nagy büdös semmire!

Örülj kiscsávó, hogy anyád még szeret és nem penderít ki a fenébe a nagyvilágba! Verekszel odahaza??? Ki nem sz@rja le, hogy ki költözött oda, mikor ANYÁD választotta, és ezt neked is el kell fogadni, mert ugrálhatsz, mint egy nyüves bolha, akkor is neked kuss a neved, mert nem te vagy a góré, hanem ők!

Nem tetszik a rendszer? Akkor húzzál dolgozni és költözz el onnan, és majd meglátod volt e értelme rinyálni!

2012. nov. 21. 10:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!