Miért nem fogja fel hogy ő itt egy senki? Utálva van.
A nevelő apám mindenért csak kiabálni meg veszekedni tud, nem jó neki semmi amit csinálo. Anyám az normális csak akkor nem amikor rajta van. Suli miatt, délutáni/esti csavargás meg minden miatt veszekedés van. Meguntam már és nem is hallgatok rájuk. Titokban csináltattam orr pc-t de fuuuu milyen balhé volt :D most befestettem a hajamat szőkéről feketére, anyám a sirás szélén állt a másik meg csak szövegelt. Ez egy szar apa, nincs semmi beleszólása a dolgaimba. Már régóta visszapofázok neki elég rendesen és mostmár kezdi észrevenni magát. Jó, lehet hogy ezekről szólnom kellett volna de ha szólok akkor nem lett volna a válasz mert anyám az 5 éves kisfiának néz még mindig. Nem tudom hogy tudott összeállni egy ekkora farokkal, mások előtt meg játssza a mintaapát csak kár hogy átlátnak rajta. Az kéne hogy anyám elváljon tőle. Múltkor a csávó adott egy pofont de a kétszeresét kapta. Nagyon nem bírjuk egymást. 1- 2 éve még próbáltam megfelelni neki és magamban kerestem a hibát de rájöttem hogy a hiba ő maga. Na azóta nem hagyom magam akkor se ha igaza van. Mit tegyek? Meg tudnám ölni annyira rühellem. Ezzel az öcsém is így van.
17/F
Ahhan, most elég világos a kérdező jellemrajza.
Ülj le, fiam, egyes.
Lehet, hogy a kérdező teljesen bunkón flegmán és parasztosan írta le a problémát, de azért érthető ha 17 évesen nem akar hétvégenként otthon ülni. Na meg neveli is az anyjának kell, nem a nevelőapjának.
Az egyetlen amiével nem értek egyet, kérdező: ugyanúgy ahogy neki sincs joga megütni téged, neked se őt. ha ő megteszi, te is? ez nem a középkor, ahol szemet szemért...
másik: a piercingről szólnod kellett volna.
Én apám is ilyen nyomorék. Csak ő édesapám lenne, de nem viselkedik úgy. Egy utolsó mocskos senkiházi. Ha megdöglene se bánnám. Karácsonyi ajándéknak legjobb lenne. Tudom, nem szép ilyet mondani, de mindig ártani akar nekem. Mindenki utálja a családból, a saját szülei se szeretik, mert nekik is olyanokat vág a fejükhöz.
Múltkor pl azt vágta a fejemhez, hogy amikor ő ennyi idős volt, akkor már kapálni járt, meg hogy neki már a haverjai segítettek meg minden. (vettünk egy házat, és ott takarítgatni arra mondta) Ők jönnének is, de olyan nyomorék apám, hogy mindenbe beleköt, ordít mindenért. Ha csinálok valamit azért, ha nem csinálok azért. Ő itthon döglik, mi öcsémmel átmentünk válogatni a szemetet, mi használható még, mi ami meg szemét. Külön üveg, papír, fém. Ő odajön fél 4-re, amikor már szinte sötétedik, és mindenért hisztizik, hogy mit képzelünk magunkról, meg hogy ezt zuhogó esőbe is lehetne csinálni, nem hogy értelmesebb dolgot csinálnánk. PErsze tök mindegy mit csinálunk, minden baja. A szomszéd meg mindent mond a haverjaimnak, mert elég jóba vannak. Ez a nyomorék apám meg mindig ugat, hogy nem csinálunk semmit. Ha csinálunk valamit azért vergődik, ha nem azért. Idegbeteg, egy pár évig szedett valami gyógyszert, addig nem volt ennyire hülye, de nem szedi, mert állítólag azt mondta az orvos, hogy ne szedje. (Megkérdeztük az orvostól, de ő nem mondott neki ilyet, csak olyat, hogy az egyiket elhagyhatja, gyomorerősítőt, a nyugtatót szednie kell) Már apámnak se nézem, van, hogy nem is köszönök neki, mert ő nem köszön vissza, akkor minek? Az egész családból egy nagynénjével van jóba, mert ő pénzelte elég keményen. Úgyhogy egy nyomorult. Hiába mondták már neki többen is, hogy menjen el orvoshoz, azt mondja, nem ő a hülye, hanem mi bosszantjuk fel mindig, azért ideges. Persze azért vágja a tányért a falhoz meg ilyenek.
Aki meg itt piszkálja a kérdezőt, annak kölcsönadnám apámat egy napra szomszédnak, hagy hallja miket ordítozik. Elhordja az egész családot mindennek. Biztos jól éreznétek magatokat, ha éjszaka néha 11-ig azt hallgatnád, hogy neki milyen egy szerencsétlen semmirekellő nyomorék bunkó szemétláda családja van, h az ő szülei meg engem pénzelnek, azért vagyok oda értük, anyám az apját pénzelte, azért nem volt pénze (nem is tartották a kapcsolatot, mert anyám nagymamáját elég csúnyán elrakták láb alól, meg anyám nevébe adtak el földet, stb) én egy kis semmirekellő dög vagyok, öcsém egy kis büdös paraszt, anyám is elhordja mindenkinek, hogy ő mennyit szenved mellettünk, stb. Anyám azt mondta neki, hogy akkor költözzön el. Erre hogy mi a jó k.va anyánkat képzelünk mi kis mocskos senkiházi köcsögök, hogy dögöltünk volna meg, hogy takarodjunk a fenébe. Jó is ezt hallgatni gondolom. Van, hogy az udvaron áll és ordítozik, van, hogy a házba. Jut belőle minden szomszédnak.
Lehet jelentkezni privátba, ha valaki vágyik ezekre, elintézek neki egy éjszakát a szomszédba. De jöhetne helyettem is, én már nem sokáig bírom hallgatni ezt a férget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!