Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem fogja fel hogy ő...

Miért nem fogja fel hogy ő itt egy senki? Utálva van.

Figyelt kérdés

A nevelő apám mindenért csak kiabálni meg veszekedni tud, nem jó neki semmi amit csinálo. Anyám az normális csak akkor nem amikor rajta van. Suli miatt, délutáni/esti csavargás meg minden miatt veszekedés van. Meguntam már és nem is hallgatok rájuk. Titokban csináltattam orr pc-t de fuuuu milyen balhé volt :D most befestettem a hajamat szőkéről feketére, anyám a sirás szélén állt a másik meg csak szövegelt. Ez egy szar apa, nincs semmi beleszólása a dolgaimba. Már régóta visszapofázok neki elég rendesen és mostmár kezdi észrevenni magát. Jó, lehet hogy ezekről szólnom kellett volna de ha szólok akkor nem lett volna a válasz mert anyám az 5 éves kisfiának néz még mindig. Nem tudom hogy tudott összeállni egy ekkora farokkal, mások előtt meg játssza a mintaapát csak kár hogy átlátnak rajta. Az kéne hogy anyám elváljon tőle. Múltkor a csávó adott egy pofont de a kétszeresét kapta. Nagyon nem bírjuk egymást. 1- 2 éve még próbáltam megfelelni neki és magamban kerestem a hibát de rájöttem hogy a hiba ő maga. Na azóta nem hagyom magam akkor se ha igaza van. Mit tegyek? Meg tudnám ölni annyira rühellem. Ezzel az öcsém is így van.

17/F

2012. nov. 18. 21:48
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
67%
Látom, megy a lepontozás. Meglátszik, hogy akinek van egy normális apja, az fel se bírja fogni, milyen nyomorék emberek is vannak, akik apának nevezik magukat.
2012. dec. 5. 21:26
 42/55 anonim ***** válasza:
59%

Tisztelet hianyzik beloled, ez az anyad elettarsa! EGy felnott ember, akit anyad elfogadott, kozos megegyezes alapjan koltozott oda pl. NEm megengedett az, hogy te, mint gyermek megalazd ezt a ferfit. Mint a soraidbol kiderult, hogy az elejen normalisan viselkedett, viszont kozben te nottel, s itt tortentek a valtozasok is, mivel a te igenyeid, elvarasaid valtoztak meg. Az apaddal beszelj, s uljetek le kozosen, csalad es rendezzetek ezt, mivel ez igy veszelyes, mivel nincs benned tisztelet, igy nem tudni, hogy ez a felnott ferfi hogyan fogadja ezeket a kritikakat,

mivel te gyermek vagy, alkalmazkodnod kell, mivel eltartott vagy, jelen esetben az anyukadnak segit, aki tlan nem bir veled, a verszerinti apad nem nevel, igy ez a ferfi az, aki tamogatja anyukadat, mellette van es segiti!

2012. dec. 14. 07:09
 43/55 anonim válasza:

A 38-as se százas.

Utálom, mikor ilyen hülyék írnak, akiknek agya nem sok.

2012. dec. 14. 07:29
 44/55 anonim ***** válasza:
53%

Hogy lehet ilyen stílusban beszélni egy családtagról? Anyukád választottjáról?

Erre nem mentség a kamaszkor. Erre semmi sem mentség.

Fel lehet nőni piercing, hajfesték és éjszakai bulizások nélkül is. SŐt, egészségesen csak így lehet felnőni!

Istenem add, hogy a fiam ne ferdüljön el ennyire sohasem!

2012. dec. 14. 09:42
 45/55 A kérdező kommentje:
8-as nemtom kinek hiszed magad vagy mi vagy te de kabbe te ! Valaki még irta hogy a vasarnapi apak mindig jobbfejek stb. apam akkor is jofej volt amikor egyutt laktunk. O is buntetett meg ilyenek de teljesen mas volt.
2013. jan. 4. 00:07
 46/55 anonim ***** válasza:
87%

Jajj Kicsiszivem..... . Nem költözöl apádhoz mert sokat dolgozik??? Mi van nem lesz aki főzzön, mosson takarítson és pénzelje az állatságaid??? Ilyen viselkedéssel már én zavartalak volna el, hogy menj hozzá aki mindent megenged......

És meglátjuk kinél jobb.

Anyádnak is jobb lenne nélküled

2013. jan. 4. 00:58
 47/55 A kérdező kommentje:
Nem enged meg mindent es azert nem koltozok hozza mert azt tenyleg nem engedik -.-
2013. jan. 4. 01:06
 48/55 anonim ***** válasza:

Anyuddal leültél már megbeszélni, hogy őt mi tenné boldoggá? Lehet, félig már te is és tesód is boldogok lennétek, ha anyutok az. Vagy legalább ha nyugodt lenne.

Szerintem őt meg felőrli a konfliktus, ami köztetek van, akkor is, ha nagy farok a nevelőapád.

2013. jan. 4. 01:16
 49/55 anonim ***** válasza:
A macska pedig fel van mászva a fára, mi? :(
2013. jan. 4. 08:38
 50/55 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha akkora nagy a szád, felnőtt módjára gondolkodnál? Te egy buta, ostoba hálátlan gyerek vagy.

Eltartanak és te akarsz otthon dirigálni? Nézz már magadba! Miattad eszi magát az anyukád. Szép lehetsz pirszinggel! Mint a megkarikázott marhák. Mi ellen lázadsz? Inkább tanulnál, hogy több eszed legyen. Így csak egy bunkó soha fel nem növő gyerek maradsz.

2013. jan. 4. 10:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!