Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan viszonyulnál a fiadhoz,...

Hogyan viszonyulnál a fiadhoz, lányodhoz, ha kiderülne, hogy meleg?

Figyelt kérdés

Elsőre egyértelműen sokkoló lenne,de utána gondolom csak az lenne a 2. gondolatotok,hogy a saját gyermekedről van szó...

Nem!

Nem rólam van szó,van egy nagyon jó barátom,akinek nagyon tehetősek a szülei,de mikor megtudták,kidobták,most Pesten dolgozik,hogy fizetni tudja az albérletét,mellette tanul, azt mondja van olyan,hogy üres rizst eszik,mert hó végére elfogy a pénz.

A szülei egy forinttal nem segítik,elmúlt 18,azt mondták,ha állandó barátnője lesz,hazamehet......

2013. szept. 2. 18:43
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Tévedsz, egyáltalán nem lenne sokkoló elsőre sem.

neked nem...gondolom szintén meleg vagy....de majd most jön hogy mégsem...azért nem mond már hogy normális szülő pezsgőt bontana,mert az meg a ló túloldala...

2013. szept. 2. 20:58
 12/32 A kérdező kommentje:

"Amiatt sírnék, hogy mennyi problémája lesz a társadalom hozzáállását illetően."

Igen!

Én is csak ettől tartanék.....

A társadalom nagy részének ez még mindig aberráció,betegség....

2013. szept. 2. 21:06
 13/32 anonim ***** válasza:
6%
Mert az. Ugyanezzel védekeznek a pedofilok, hogy ők így születtek. Hogy nem vagyok való szülőnek, mert nem fogadom el, hogy fiúkkal hempereg a fiam? Amikor felneveltem becsülettel akkor nem voltam rossz anya? Csak ha már nem fér bele az én erkölcsi értékrendembe? Ostoba libák. Kívánom nektek mindazt, amit én éltem át. Remélem megkapjátok.
2013. szept. 2. 21:26
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem vagyok meleg. Nem is vagyok férfi, a nőknél talán kicsit könnyebben veszik, de nem vagyok az. Egy szóval sem mondtam, hogy pezsgőt bontanék felette, mert ez nem olyan dolog ami dicsőség, vagy érdem amit ünnepelni kell, ez egyszerűen csak egy tény. Azon se bontanak pezsgőt aki heteró. Már ne haragudj, de miért fáj az neked, hogy számomra ez nem sokk? Csak azért mert valaki máshogy gondolkozik mint te, még nem lesz hazug. Számomra teljesen természetes, hogy vannak heterók, melegek, meg biszexuálisok is. Számomra ugyanúgy részei a világnak mint bármi más. Ha azt mondaná, hogy most látott egy ufót az sokkos lenne, de miért legyen az sokkos ami köztudott dolog és semmi rossz sincs benne?
2013. szept. 2. 22:37
 15/32 A kérdező kommentje:

ma 22:37

"Számomra teljesen természetes dolog,"

Csak ezen néztem nagyot.....

Oké hogy én sem dobnám ki,elfogadnám,na de hogy teljesen természetes.....mert ha fogyatékosan születne,Isten ne adj,akkor is teljesen természetes lenne?

Mielőtt lehurrognának,akkor sem tekintenék rá másképp....

2013. szept. 2. 22:42
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
14-es, ha neked a pedofília és a homoszexualitás egy tőről fakad, akkor kezeltesd magad, mert komolyan mondom, hogy te vagy az aberrált. Egyébként ilyen alapon ha egyszer sérült gyereked születik, tagadd ki vagy öld meg, hiszen nem az az ember természetes állapotba, hogy hülyének szülessen. A homoszexualitás sem választás kérdése, hanem adottság. Egyébként ilyenkor adok hálát az égnek, hogy nekem normális szüleim vannak. Mit élhet át az a gyerek, akinek ilyen torz szűrőn át látja a világot az anyja, bele se akarok gondolni inkább.
2013. szept. 2. 23:15
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha fogyatékosan születne, az nem lenne természetes. A fogyatékosság betegség ami nem természetes, és régebben ki is szelektálódott. A szexuális beállítottság viszont nem betegség. Lehet, hogy a probléma ott van, hogy te nem jártál biológia órára én viszont abból érettségiztem. Különben nem is tudom hogy lehet ilyen hibákat véteni, ilyen hibás példákat felhozni.
2013. szept. 2. 23:23
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Pont ugyanúgy, mint annak előtte, nem gondolom, hogy egy emberi kapcsolatban különösebb jelentősége lenne, hogy valaki homo-, bi-, vagy heteroszexuális...
2013. szept. 2. 23:24
 19/32 A kérdező kommentje:

"Lehet, hogy a probléma ott van, hogy te nem jártál biológia órára én viszont abból érettségiztem."

Bunkónak nem kell lenni,tisztelt biológia szakos....

Érdekes hogy nem vagy meleg,mégis ilyen mélyen érint a téma....na mesélj!

2013. szept. 2. 23:27
 20/32 anonim ***** válasza:
93%

Egy biológia érettségitől még nem lettél sem orvos,sem genetikus! Sokan vitatkoznak rajta,hogy betegség-e! Szerintem,és sok híres genetikus szerint ez egy génmódosulásnak köszönhető hajlam,aminek nem kell feltétlenül előjönnie az élet során,de akiben megvan és olyan külső hatások érik az sajnos homoszexuálissá válik!

Azt is megállapították tőlem sokkal okosabb emberek,hogy ez a hajlam anyai ágon öröklődik! Én erre nem vennék mérget,de hát ki tudja! A példákat amiket írtam,nem kifejezetten a melegséggel akartam párhuzamba hozni,mivel nem is lehet,hanem azt próbáltam érzékeltetni,hogy miért is nem akkora tragédia ez (az első sokkot eltekintve) egy igazán szerető szülőnek! Sajnálom,ha félreértetted,remélem most már világosabb a mondanivalóm lényege!

2013. szept. 2. 23:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!