Hogyan viszonyulnál a fiadhoz, lányodhoz, ha kiderülne, hogy meleg?
Elsőre egyértelműen sokkoló lenne,de utána gondolom csak az lenne a 2. gondolatotok,hogy a saját gyermekedről van szó...
Nem!
Nem rólam van szó,van egy nagyon jó barátom,akinek nagyon tehetősek a szülei,de mikor megtudták,kidobták,most Pesten dolgozik,hogy fizetni tudja az albérletét,mellette tanul, azt mondja van olyan,hogy üres rizst eszik,mert hó végére elfogy a pénz.
A szülei egy forinttal nem segítik,elmúlt 18,azt mondták,ha állandó barátnője lesz,hazamehet......
Tévedsz, egyáltalán nem lenne sokkoló elsőre sem.
neked nem...gondolom szintén meleg vagy....de majd most jön hogy mégsem...azért nem mond már hogy normális szülő pezsgőt bontana,mert az meg a ló túloldala...
"Amiatt sírnék, hogy mennyi problémája lesz a társadalom hozzáállását illetően."
Igen!
Én is csak ettől tartanék.....
A társadalom nagy részének ez még mindig aberráció,betegség....
ma 22:37
"Számomra teljesen természetes dolog,"
Csak ezen néztem nagyot.....
Oké hogy én sem dobnám ki,elfogadnám,na de hogy teljesen természetes.....mert ha fogyatékosan születne,Isten ne adj,akkor is teljesen természetes lenne?
Mielőtt lehurrognának,akkor sem tekintenék rá másképp....
"Lehet, hogy a probléma ott van, hogy te nem jártál biológia órára én viszont abból érettségiztem."
Bunkónak nem kell lenni,tisztelt biológia szakos....
Érdekes hogy nem vagy meleg,mégis ilyen mélyen érint a téma....na mesélj!
Egy biológia érettségitől még nem lettél sem orvos,sem genetikus! Sokan vitatkoznak rajta,hogy betegség-e! Szerintem,és sok híres genetikus szerint ez egy génmódosulásnak köszönhető hajlam,aminek nem kell feltétlenül előjönnie az élet során,de akiben megvan és olyan külső hatások érik az sajnos homoszexuálissá válik!
Azt is megállapították tőlem sokkal okosabb emberek,hogy ez a hajlam anyai ágon öröklődik! Én erre nem vennék mérget,de hát ki tudja! A példákat amiket írtam,nem kifejezetten a melegséggel akartam párhuzamba hozni,mivel nem is lehet,hanem azt próbáltam érzékeltetni,hogy miért is nem akkora tragédia ez (az első sokkot eltekintve) egy igazán szerető szülőnek! Sajnálom,ha félreértetted,remélem most már világosabb a mondanivalóm lényege!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!