Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám büszke rá hogy milyen...

Anyám büszke rá hogy milyen erkölcsös szex terén, viszont én szeretném ha könnyűvérűbb lenne, szokatlan?

Figyelt kérdés
Van még valaki ilyen érzésekkel?

2013. nov. 20. 17:49
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
79%
De szerinted ha ilyen érzékeny lelkületű, akkor mivel lenne neki jobb, ha jól megd.gatná magát, és a csávó faképnél hagyná? Nem mindenki tudja úgy felfogni a szexet mint te, és ez nem is baj!
2013. nov. 20. 18:55
 22/65 A kérdező kommentje:
De ez bárkivel előfordul és elő is fordulhat, hogy járnak fél évig, vagy akár egy évig és vége a kapcsolatnak. Ez az ÉLET könyörgöm! :) Akkor most minden kapcsolat végén minden nő könyvelje el úgy hogy 'na, kihasználtak' ?! Pont ez a bajom anyámmal, hogy egész életében egy másik emberre támaszkodott, önmagát soha nem mérette meg sem munkaügyileg, sem hogy tovább tanuljon valamit. Az ilyen ember ELVESZETT EMBER. El telik felette az élet, miközben sohasem hagyta el a nyugalmi zónáját, de ez nem élet!
2013. nov. 20. 19:02
 23/65 anonim ***** válasza:
46%

Kérdező: magad sem teszel mást, nem veszed észre? Mást sem csinálsz 5 éve, mint pátyolgtaod anyukát és megpróbálod megváltoztatni - ami eleve agresszió (fordítva is az lenne). Mi a francnak atyáskodsz fölötte?

Ha az életet élni kell, akkor lécelj le és anyukát (mivel felnőtt ember) bízd a saját maga gondjaira.

2013. nov. 20. 19:04
 24/65 A kérdező kommentje:
Természetesen. Ezt a problémát én egyébként sem tudom megoldani, ez tiszta sor. De ő maga dobja fel a labdát, a barátnőimnek is mindig erről panaszkodik, hogy társ kellene neki :) Az anyáskodást ő szítja, aki tudja irányítani a saját életét, annál fel sem merül ilyesmi.
2013. nov. 20. 19:06
 25/65 A kérdező kommentje:
egyébként meg 5 ÉVE nem képes ezt lerendezni magában és nem tudta megoldani. Ez a szám elég beszédes..Én pedig soha nem szólok bele hogy mit tegyen, csak véleményt mondok. Meg bátorítom, hogy ne csináljon ebből ilyen nagy erkölcsi kérdést mert egyik gyerekét sem kell beavatni a szerelmi életébe mert nem kíváncsiak rá, és amúgy meg ha találkozik valakivel annak inkább örülünk.
2013. nov. 20. 19:11
 26/65 anonim ***** válasza:
95%
De az természetes hogy társat szeretne, az ember társas lény, és az emberek 99 %-a arra törekszik, hogy legyen párkapcsolata. Érthető, ha egy ember erre vágyik. És az is érthető, ha kesereg amiatt, hogy nem akad megfelelő partner. Nyilván ha lenne olyan akivel érdemesnek találná megpróbálni, akkor bele is vágna. Valószínűleg csak nem találta meg a megfelelő személyt, de szerintem erre nem az a megoldás, hogy mindenkivel összefekszik akivel csak lehetne...
2013. nov. 20. 19:20
 27/65 A kérdező kommentje:
Persze. Mondtam már hogy nem az 'összefekvés akivel csak lehetne' a cél. De az sem katasztrófa ha becsúszik :D
2013. nov. 20. 19:23
 28/65 anonim ***** válasza:
76%
Van ilyen férfiak közt is.Ismerősöm 50-s,15éve elvált,panaszkodik a magányára.Az ismerősök,rokonok segíteni akartak neki, de ő mindig kitért a találka elől.Érthetetlen ez az ellentmondás nála.Meg sem nézte ki lenne az a nő!Ne erőltesd ezt a dolgot,fél egy új partnertől.Te "apád lánya vagy" sokkal lazábban kezeled a kapcsolataid.Szerintem tölts vele több időt,beszéljetek más témákról,ezzel is segíted a talpraállását.
2013. nov. 20. 20:08
 29/65 anonim ***** válasza:
89%

Agresszívnek érzem a hozzáállásod. Értem, mit szeretnél, de maga a felfogás rossz szerintem. Amit tanácsolnék (ha megengeded), az egyik: próbálj randit szervezni anyukádnak. Vacsora, mozi, kiállítás...attól függ mi érdekli. Menjetek el ketten, mintha anya-lánya program lenne és amikor megjelentek, akkor te lelépsz. Persze nem szó nélkül! Előtte pedig hívj egy normális, vele egykorú pasit, aki randizna anyukáddal. Ergo te elkíséred a randi helyszínére, ahol találkozik a pasival, aztán magukra hagyod őket.

A másik: Járj anyukáddal jógára, edzőterembe, sétálni egy parkba, színházba...vagy ahol ő tudna ismerkedni esetleg. Ne direkt próbáld rávenni, hogy változtasson, inkább próbálj közös programokat csinálni úgy, hogy olyan helyre mentek, ahol ő tudna ismerkedni. Tehát nem diszkóba :D

Harmadik: Nem meglepetés, hanem elmondod anyukádnak, hogy összehoznád valakivel, de elkíséred, ha nem akar egyedül menni esetleg. Csak egy randi, semmi sem kötelező.

Meg kell értened, hogy anyukád úgy látja magát és a világot (valószínűleg), hogy nem fog másik férfit találni magának, aki normális. Mert hát egy magányos korabeli férfi nem véletlenül magányos..elviekben. Tehát fél mindentől, 20 év házasság és 5 év magány után elég nehéz elkezdeni randizgatni, ismerkedni. Tehát ezt szem előtt kell tartanod. Neki nem olyan könnyű, mint neked.

Esetleg anyukád egyedül is járhatna valami klubba...

Tudom, nem bírod, hogy sír éjszakánként és panaszkodik, de válts nézetet és legyél türelmes, próbálj nem erőszakosan közelíteni, hogy most már csak azért is lesz pasid...inkább kedvesség és türelem kell és más felfogás!

2013. nov. 21. 20:06
 30/65 A kérdező kommentje:
Előző: kösz a kimerítő tanácsot de elmondom mégegyszer hogy nálam ez nem téma! Én nem szoktam felhozni, nincs miben erőszakos lennem! Ő panaszkodik folyton. És a módszerek amiket leírtál dedó a köbön. Menjek el vele aztán hagyjam ott a palival jééézusom..Nem hiszem el, hogy kétszer annyi idős nőtől nem várható el, hogy felnőtt nő módjára ő maga gondoskodjon a szerelmi életéről. Én sem hívom őt segítségnek! Szerintem nem szabadna felcserélődni a szerepeknek, ő az idősebb, ő az anya, mutasson hát példát: ÖNÁLLÓSÁGBÓL, KITARTÁSBÓL, RÁTERMETTSÉGBŐL. Mindig irigyeltem az olyanokat akik velem ellentétben erős lelkületű anyukával rendelkeznek, aki nem háziasszony volt húsz évig hanem volt szakmai élete :((( az én életben is pozitívumot jelentett volna egy ilyen anyuka.
2013. nov. 21. 20:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!