Anyám büszke rá hogy milyen erkölcsös szex terén, viszont én szeretném ha könnyűvérűbb lenne, szokatlan?
Kérdező: magad sem teszel mást, nem veszed észre? Mást sem csinálsz 5 éve, mint pátyolgtaod anyukát és megpróbálod megváltoztatni - ami eleve agresszió (fordítva is az lenne). Mi a francnak atyáskodsz fölötte?
Ha az életet élni kell, akkor lécelj le és anyukát (mivel felnőtt ember) bízd a saját maga gondjaira.
Agresszívnek érzem a hozzáállásod. Értem, mit szeretnél, de maga a felfogás rossz szerintem. Amit tanácsolnék (ha megengeded), az egyik: próbálj randit szervezni anyukádnak. Vacsora, mozi, kiállítás...attól függ mi érdekli. Menjetek el ketten, mintha anya-lánya program lenne és amikor megjelentek, akkor te lelépsz. Persze nem szó nélkül! Előtte pedig hívj egy normális, vele egykorú pasit, aki randizna anyukáddal. Ergo te elkíséred a randi helyszínére, ahol találkozik a pasival, aztán magukra hagyod őket.
A másik: Járj anyukáddal jógára, edzőterembe, sétálni egy parkba, színházba...vagy ahol ő tudna ismerkedni esetleg. Ne direkt próbáld rávenni, hogy változtasson, inkább próbálj közös programokat csinálni úgy, hogy olyan helyre mentek, ahol ő tudna ismerkedni. Tehát nem diszkóba :D
Harmadik: Nem meglepetés, hanem elmondod anyukádnak, hogy összehoznád valakivel, de elkíséred, ha nem akar egyedül menni esetleg. Csak egy randi, semmi sem kötelező.
Meg kell értened, hogy anyukád úgy látja magát és a világot (valószínűleg), hogy nem fog másik férfit találni magának, aki normális. Mert hát egy magányos korabeli férfi nem véletlenül magányos..elviekben. Tehát fél mindentől, 20 év házasság és 5 év magány után elég nehéz elkezdeni randizgatni, ismerkedni. Tehát ezt szem előtt kell tartanod. Neki nem olyan könnyű, mint neked.
Esetleg anyukád egyedül is járhatna valami klubba...
Tudom, nem bírod, hogy sír éjszakánként és panaszkodik, de válts nézetet és legyél türelmes, próbálj nem erőszakosan közelíteni, hogy most már csak azért is lesz pasid...inkább kedvesség és türelem kell és más felfogás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!