Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám büszke rá hogy milyen...

Anyám büszke rá hogy milyen erkölcsös szex terén, viszont én szeretném ha könnyűvérűbb lenne, szokatlan?

Figyelt kérdés
Van még valaki ilyen érzésekkel?

2013. nov. 20. 17:49
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel hogy szexel. Viszont sír és panaszkodik hogy magányos. Már 5 éve hallgatom. Én mégis ezzel mit kezdjek? Hmmm?
2013. dec. 1. 19:22
 42/65 A kérdező kommentje:
Az én 'nagyszerelmem' után én is így néztem ki de nem sokáig, mert kerestem a kalandot, belementem flörtökbe és így kigyógyultam. Felejteni csak így lehet. És legalább az ember nem savanyodik be. Nem kell itt a szentbeszéd meg a konzervatív hülyeség. Egyszer élünk!
2013. dec. 1. 19:25
 43/65 anonim ***** válasza:

38-ra: Bemásolom ide a kérdésed: "Anyám büszke rá hogy milyen erkölcsös szex terén, viszont én szeretném ha könnyűvérűbb lenne, szokatlan?"

Saját magad minősíted ezzel,hogy leértetlenezel.Már a kérdésben szerepel,hogy Anyud ilyen Te meg másmilyet szeretnél.Az se semmi továbbra is,hogy bűnként könyveled azt is,hogy a Családjának élt.

Én mondjuk abból a szempontból meg tudlak érteni,hogy siránkozik,de nem lép és ez idegesít,mert boldog lehetne.De az a vélemény amit formálsz amúgy nem jogos.Viszont erre csak annyit mondanék,hogy "segíts Magadon az Isten is megsegít".Mármint ha Anyám tutyi-mutyiskodna esetleg.De nem másznék így bele a magánéletébe,pláne nem ócsárolnám,sőt.

2013. dec. 1. 19:48
 44/65 A kérdező kommentje:
:D:D:D:D milyen ócsárolás? megmutassam neked hogy mi az hogy 'ócsárolni'??. Fogalomzavarban szenvedsz. Ez nem ócsárolás. Egy történetet osztottam meg és panaszkodtam picit ennyi. (nehogy szívinfarktust kapjál basszus..az ingerküszöböd szörnyen alacsony, akkor meg nem kell gyk-zni)
2013. dec. 1. 19:51
 45/65 A kérdező kommentje:
annak meg, hogy CSAK a családjának élt, abból több rossz származott mint jó. ezt meg mint gyereke, hadd legyen már jogom kijelenteni, hisz én éltem vele, nem te.
2013. dec. 1. 19:52
 46/65 anonim ***** válasza:
Szívesen,hogy válaszoltam....Nem,köszönjük nem kell még alpáribb szintre lemenned,látjuk így is,hogy milyen vagy (most már azzal időt nem töltenék,hogy az ócsárolásaidból példákat másoljak ki,úgysem látod át/nem érzékeled).Én is már csak azt tudom mondani,mint 31-es is,hogy szegény Anyud!Igen azt is észrevettük,hogy nem tanácsért jöttél ide,csak panaszkodni.Mert semmit nem hallasz/hallgatsz meg,csak a magadét hajtod.Majd felnősz és akkor megérted.
2013. dec. 1. 20:32
 47/65 anonim ***** válasza:
Pszichiáterre lenne szüksége. Nem tudom, van-e elfoglaltsága, dolgozik-e? Legyen valami hobbyja. Ha lehet utazzatok el együtt. Egy unoka is jól jönne ilyen helyzetben. Egy ilyen korú nőnek inkább arra van szüksége, mint szexre.
2013. dec. 1. 20:42
 48/65 A kérdező kommentje:
47-es: igen, Ausztriába utazunk együtt nemsokára, és nagyon szívesen fizetem neki. Az ő elmondása szerint is az összes gyerekeiből én vagyok az akire számíthat. Ezért is 46-os: iszonyatosan benézted a szitut! "szegény anyud" haha. Mindig elmondja hogy csak rám számíthat, úgyhogy miattam nem szegény. Te meg vegyél a kezedbe egy Magyar Értelmező Kéziszótárt minél hamarabb ;)
2013. dec. 2. 07:39
 49/65 anonim ***** válasza:
Kérdező, pszihológus-mókusnál voltál? Hogy Te könnyelmű vagy, életed egy szintjén, az már tuti! Nem baj, ilyen nő is kell, ettől kerek a világ! Leszel Te még magad alatt és attól hogy, k.rrvaként viselkedsz majd, nem lesz szebb az életed!
2013. dec. 2. 11:15
 50/65 A kérdező kommentje:
Kinek mi a k.@rva, tudod. Az én szótáramban a k.@rva az, aki pénzt fogad el sz.e.@xuális szolgáltatásért cserébe. Itt nem erről van szó. Nagyon nagyon 'egyszerű' emberke lehetsz (a rossz értelemben).
2013. dec. 2. 14:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!