Ti mit tennétek ha a 20 éves gyerek rátok nyit szex közben? Felvilágosítani már nem kell. Nem szégyellnétek magatokat?
őőő én csak, mint gyerek tudok efféle élményeimről mesélni! Pl. nem láttam, csak hallottam az akciót, de rájöttek, hogy hallottam mindent. Vagy, reggel láttam apám merevedését, véletlen összefutottunk a folyosón. Vagy, láttam, hogy kotont vesz el és aztán idegesen babrált vele, tudtuk mire megy ki.
Persze ezek nem a face to face verziók, de mi úgy rendeztük, hogy mintha mi se történt volna... Kb 3 napig emlékeztem rájuk, nem nézek másképp a szüleimre emiatt, ma meg nem érdekel ez a pár eset. Anyámék biztos elszégyellték magukat, nem tudom.
Lehet nem ez a legjobb kezelési mód, hogy mondjuk kimész mosogatni és megkérdezed hova mentek este a haverokkal? de most nem tudok jobbat. Csinálj úgy, hogy ez természetes, a gyerek majd túllép rajta..
Mivel úgy gondolom, egy ilyen szituáció a gyerekemnek sokkal kellemetlenebb lenne, mint nekem, ezért mindig kulcsra zárjuk a hálószobát, ha szexelünk a férjemmel.
Ha mondjuk mégis megtörténne, hogy mondjuk meghallja, akkor szégyellném magam, hogy ilyen helyzetbe hoztam őt. Bocsánatot kérnék tőle, hogy nem voltam elég diszkrét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!