Ti mit tennétek ha a 20 éves gyerek rátok nyit szex közben? Felvilágosítani már nem kell. Nem szégyellnétek magatokat?
Ha szexeltek, akkor miért nem zárjátok be elötte az ajtót?
Másrészt miért nem tanitottátok meg a gyereket, hogy mielött bemegy valaki szobájába, kopog?
Harmadszor, a gyerek is szokott szexelni, szerintem annyira nem lepödött meg.
Nem értem, miért kell ebből ekkora ügyet csinálni. Attól, hogy nem előtte csináljátok, pontosan tudja, hogy a szülei egy párt alkotnak és ezáltal nemi életet is élnek.
Ráadásul egy 20 éves gyerek a mai világban már nagy valószínűséggel szintén nemi életet él, tehát tényleg nem értem, hogy mire ez az aggodalom!?
Én is amiatt szégyelném magam, hogy nem tanítottam meg kopogni... Csak akkor kell amikor azt gondolja szexeltek? Gyerekkorom óta ha véletlenül bemegyek a szüleim hálójába kopogok, minden időpontban, ha nyitva az ajtó, akkor a félfán, hogy bemehetek-e...
Nem tennék semmit ezek után, felesleges beszélni róla, gondolom a "gyerek" is tudja, hogy éltek nemi életet, sőt valőszínű, hogy ő is..
Minket idegenek láttak meg...ház ez van, jót röhögtünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!