Ti mit tennétek ha a kicsi gyereketek meglátna benneteket szex közben?
A saját szintjen muszáj lesz egy ennyi idős gyerekkel főleg beszélni róla.
El kell mondani, hogy ha a felnőttek nagyon szeretik egymást, akkor így is szeretik egymást, ez nem fájdalmas, nem bánt téged a párod, hanem, örömet okoz. Ha nagyobb lesz akkor meg fogja érteni, es ha kérdése van nyugodtan tegye fel. Esetleg, hogy sajnálod, hogy ezt látta, mivel ez nagyon intim nem más szemének való...stb...nem tduom pontosan, nincs eekkora gyerekem, ogy tudjam ponosan mennyit tud (ennyi idősen én már tudtam mi az a szex, sőt titokban már a nem megelelő magazinokból is tájékozódtam, a 6 éves unokaöcsém is olyan szöveget mondott nekem a lányok puncijáról hogy én pirultam, pedig semmi obcén nem volt benne, csak meglepődtem a tájékozottságán)
Èn kisgyerekként felébredtem egy ilyen alkalomra, akkor mèg azt sem tudtam, hogy a szexet eszik-e vagy isszák. Mikor észrevették elég kellemetlen volt, főleg nekem. Èn féltékeny lettem anyám pasijára, hogy el akarja anyut venni tőlem, de engem ez egy nagy sokkènt èrt.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!