Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a baratomnak kicsi a farka akkor a szex is rossz lesz?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem tenyleg imadom de kicsi neki nagyon
Biztos rossz lesz a szex koztunk??
2013. máj. 16. 08:56
2/9 anonim válasza:
Hát igen, ki kell próbálni.
És nem feltétlenül lesz rossz sem!
3/9 anonim válasza:
háááát ..... nem túl bíztató, de próbáljátok ki!
de mekkora az a nagyon kicsi?
4/9 Csonti95 xD válasza:
Ha az ujjai is rövidek, igen.
5/9 anonim válasza:
Az én barátomnak is kicsi, DE vastagabb az átlagnál... Időbe telt míg megszoktam, de mostmár jó minden. Ne könyveld el, próbálkozzatok! :)
6/9 anonim válasza:
Nem feltétlenül, ha figyelmes és ügyesen tudja használni, akkor nem lesz probléma!
7/9 anonim válasza:
Mit jelent a kicsi? Rövid vagy fonnyadt?
8/9 anonim válasza:
Ugyan abban a cipőben járok mint te :S
Kíváncsi vagyok, hogy milyen volt?
rossz vagy csudijó?
17/L
9/9 anonim válasza:
jó lehet a szex kicsi farokkal is, csak az nem biztos, hogy ki is elégít téged. vagy keressél nagyobb méretű manuszt vagy kérd meg, hogy elégítsen ki vibrátorral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!