Anyám büszke rá hogy milyen erkölcsös szex terén, viszont én szeretném ha könnyűvérűbb lenne, szokatlan?
Figyelt kérdés
Van még valaki ilyen érzésekkel?2013. nov. 20. 17:49
51/65 A kérdező kommentje:
Csak hogy tudd, szép az életem :) Meg vagyok elégedve. És az ismerkedés segített.
2013. dec. 2. 14:52
52/65 anonim válasza:
ÚÚÚÚÚTÁLOM AZ ILYEN NŐKET! Majd anyád eldönti, segíts neki máshogy! És igen, szokatlan, sőt, abszurd... Az ilyenek mint te mindenbe beleokoskodnak, másokat akarnak irányítani, komolyan mondom, ha te lennél az utolsó nő, akkor se kellenél. 27/F
53/65 A kérdező kommentje:
:D Utáld akkor, már megtaláltam a párom, úgyhogy nem ismerkedem ;) Nem tudom mi ez a nagy utálkozás. Anyukám volt a téma, és ő nagyon szeret engem, jó a kapcsolatunk. Szerintem te szorulj pszichiáteri segítségre, amennyi gyűlölet és indulat van benned. Szomorú eset vagy :(
2013. dec. 2. 15:11
54/65 A kérdező kommentje:
Jobbulást kívánok, 27 F
2013. dec. 2. 15:13
55/65 anonim válasza:
Akinek nem tetszel, az nem jó, mi?
56/65 A kérdező kommentje:
:O nem tudom értelmezni az előbbi kérdésed, ne haragudj. Leírtam értelmesen, hogy boldog párkapcsolatban élek, mit akarsz tőlem?? :D
2013. dec. 2. 15:48
57/65 anonim válasza:
Kifejteném (a gyengébbek kedvéért): akinek a válasza nem a kedvedre való, az már nem is normális, ugye? Primitív viselkedésre vall, hogy nem fogadod el a kritikát..
58/65 A kérdező kommentje:
Nem ezt írtam, megint kisarkítod. Azt írtam, hogy a Te lelked tele van indulatokkal és gyűlölettel, pedig semmi szörnyűség nem történt. :) Ezért írtam, hogy egy pszichiáter segíthet. Remélem most már érthető.
2013. dec. 2. 16:05
59/65 A kérdező kommentje:
De lehet amúgy, hogy csak egyszerűen sze.@xelned kellene egy jót és megnyugodnál ;)
2013. dec. 2. 16:06
60/65 anonim válasza:
Kedves kérdező, majd kigyógyulsz a marha nagy szexmániádból! Ketyeg az óra és egyre öregebb leszel, egyszer tán Téged is nyaggatnak majd ilyen baromsággal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!