Valóban ez "jár neki"?

Figyelt kérdés

Rengeteget dolgozok, (csak egy példa: októberben 8 órás munkaidővel számolva 28 napot dolgoztam). Napi 12 órákat húzok le zsinórban, ami persze nem 12 óra, hanem 14. Szeretem a munkámat, és így hogy valóban nincs egyben két nap szabadnapom aránylag jól is keresek. Nettó 85-90 ezer forint körül jön össze, attól függően hány órát melózok. Fiatal vagyok, néha szeretnék én is új ruhát venni magamnak, de szinte sírva fakadok ha megnézek egy-egy kirakatot. Évek óta barátnőim megunt gönceiben járok. Tehát még nagy igényeim sincsenek.

Mégis, elmegy a pénz. Édesanyám van, hogy szó nélkül elveszi. Hiába fizetem a csekkeket, bevásárolok, önellátó vagyok teljesen. Szerinte azért se szólhatnék egy szót se, ha az egészet elvenné hiszen itthon lakok. Annyira bánt ez. Hiszen nem sok mindent akarok venni, de most például a karácsonyi ajándékuk árát szedte el tőlem. Amikor szóvá tettem azt mondta, hogy ne hisztizzek, örüljek h hagyott 5 ezer forintot.

2013. nov. 7. 22:23
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:
Békés megyében élek.
2013. nov. 7. 22:47
 22/52 A kérdező kommentje:
Jó ötlet, hogy betegyem. Az ehavit már sajnos elköltötték, de következő hónapban beteszem. Köszönöm.
2013. nov. 7. 22:49
 23/52 anonim ***** válasza:
100%
Én már rég nem tűrnék a helyedben...de az biztos, hogy a párom már kimentett volna onnan és jól leosztotta volna anyukádat..és még ÉDESanyának érzi magát, miközben kizsákmányol, kiszipolyoz. Azért szült, hogy utána te tartsd el? És mégis mit gondol, hogy tudsz elköltözni, ha mindened elveszi? 21 éves vagy, felnőtt nő. Állj ki magadért. Ha kicsapnak otthonról, legrosszabb esetben keresel egy albit, és ugyanúgy elmegy az összes pénzed, de legalább önmagad ura lehetsz. Ha összeköltöznétek pároddal albiban (ha a nagymamához nem lehetne költöznöd), ketten símán ellenétek, s jutna ruhára is, hidd el. Nyisd ki a szemed végre és cselekedj! Életed végéig kihasználjon a saját anyád? Kérdezd már meg tőle, hogy ő hogyan költözött el otthonról, őt vajon lehúzta e így az anyja?
2013. nov. 7. 22:51
 24/52 anonim ***** válasza:
100%

Az biztos, hogy anyukád haragudni fogsz, ha elköltözöl, de a szomorú az, hogy nem azért, mert nem akarsz vele élni, hanem azért, mert nem tud tovább lehúzni. :( Emiatt ezért ne aggódj, vagy belátja, hogy hibázott és megenyhül, vagy legfeljebb akkor látod legközelebb, ha pénz kell neki...

A párod nagymamája amúgy mit gondol a költözésről? Ő benne volna?

2013. nov. 7. 22:53
 25/52 A kérdező kommentje:
A szüleinél élünk (papiéknál) mert a szüleim különmentek, még gyerekkoromban.
2013. nov. 7. 22:54
 26/52 anonim válasza:
100%
Nyiss bankszámlát és tedd be oda a fizetésedet, miután megkapod.
2013. nov. 7. 22:54
 27/52 A kérdező kommentje:
Párom mamija szerintem szeret. Kislány korom óta ismer. Ha nem megyek pár napig kérdezgeti, hogy baj van e stb. Szereti a főztömet is, meg is dicsérte a múltkor. Itthon nem szokták, pedig ehetően alakulnak.
2013. nov. 7. 22:56
 28/52 anonim ***** válasza:
100%
cuccolj el...
2013. nov. 7. 23:06
 29/52 anonim ***** válasza:
100%

"Próbáltam. Adtam 20 ezer forintot, plussz bevásároltam , csekkeket fizettem. De így sincs állítólag egy forintja sem."

Úgy érzem nem veled van a baj! Anyád hol veri el a pénzt, hogy nincs?

2013. nov. 7. 23:10
 30/52 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg ja, adsz haza 20 ezret, kifizeted a csekkeket, ha anyád nem osztja be a lóvét, azaz ő baja, te úgysem eszel otthon, a közüzemi számlák rendezve, én tuti hagynám, hogy rágják a küszöböt, ha ilyen felelőtlenek...
2013. nov. 7. 23:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!