Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a közös szülői felügyeletről? Szerinteted valóban a gyerek érdekét képviseli, ha a két szülő öli egymást?
szerintem a gyereknek nem tesz jót, ha kétlaki életet él, megviseli az állandó "költözködés".
"Szerintetek valóban a gyerek érdekét képviseli, ha a két szülő öli egymást?" - na ne hülyéskedj, nem vagyunk már gyerekek, h bedőljünk egy ilyen kérdésfeltevésnek
Nem képviseli a gyerek érdekét ha két szülő öli egymást, se válás után, se házasságban. A gyerek érdekét az képviseli, ha a szülők békében, kulturáltan tudnak elválni, ha a válás után is emberi módon tudnak egymással beszélni és egymásról a másik jelenléte nélkül is, és a gyerek mindkét szülővel akkor és annyit találkozhat amennyit csak akar.
Az a normális, ha mindkét fél elkönyveli magában, hogy csak ők szakítottak és váltak el, a gyermekük egyikőjükkel sem szakított és egyikőjüktől sem akar megválni!
Szóval válás után a gyerek szempontjából a legeslegjobb megoldás, ami a gyerek lelkében és fejlődésében a legkevesebb zavart okozza, az a közös szülői felügyelet, a korlátlan láthatás mindkét félnek.
Úgy értettem, hogy közös szülői felügyelet semmiképp sem lenne jó olyan szülők között akik semmiben sem értenek egyet.
Szerintem ott lehet hasznos, ahol apuka és anyuka is egyetért. De hát ők meg nem élnek külön... általában...
szerintem a közös szülői felügyelet ad absurdum ártalmas. én azt tartom jónak, ha a gyerek az egyik szülőnél van elhelyezve, a két fél (apa és anya) pedig van annyira jóban/normális/intelligens hogy rugalmasan kezeli a láthatást és nem szab gátat annak, h a gyerek találkozhasson a másik, vele nem egy háztartásban élő szülővel. De a gyerek nem vándormadár, neki stabilitás kell, egy hely, egy szoba, ahol otthon érzi magát. Ezt nem veszi figyelembe a közös felügyelet.
Az, h a szülők kulturáltan tudjanak egymáshoz közelíteni a válás után, mindennek az alapja. ha ez nincs meg, szinte semmi sem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!