Mit mondjunk a gyereknek?
Fel sem világosítottad a 13 éves lányodat???
Amúgy ha szegény gyerek rosszul volt nem tehet arról, hogy benyitott! (meg szerinted nem hallott semmit?)
Mondjátok meg neki,hogy csak megijesztett titeket, és,hogy NAGYON SAJNÁLJÁTOK,HOGY LEORDÍTOTTÁTOK A KIS FEJÉT!
ja és sürgősen világosítsd fel,mert az a 13 éves tini aki nem tudja mi a sex az brutális!
48-as!
"Minek után a családtagotok, és egy helyen éltek, egy lakásban, így neki is "joga" tudni róla... "
Nem mondod, hogy reggel mindenkinek, aki a lakásban él, be kell jeleneni, hogy éjjel volt szex?????
Apósnak, anysak is joga van tudni? Elvégre ha ők is ott élnek....
13 évesen már tisztában kell lennie sok mindennel egy lánynak.
Kicsit túl van nálad pörgetve ez a dolog.
Félrehívod, egy kis anya-lánya beszélgetésre.
"Figyelj, kicsim, éjjel apa rád kiabált. Ne haragudj, megijesztettél minket, véletlenül éppen egy intim pillanatban nyitottál ránk. Nem haragszunk rád. Máskor kérlek kopogj."
# 54/55 Időpont ma 15:21
nyilván apósnak anyósnak van annyi kulturáltsága hogy nem megy be a felnőtt gyereke szobájába!
meg tudod nem hiába szokták (főleg testvrek között) hangoztatni a filmekben hogy a kilincsre huzott zokni mit jelent...
de tudod, amikor a párom családjával éltünk ott is el lett mondva a 11 éves gyereknek hogy ha mi már elköszöntünk este akkor ne jöjjön be a szobába. (bár neki annyi volt csak a hibája hogy kopogott és egyből jött, nem az hogy kopogás nélkül rátör az emberre)
"ha mi már elköszöntünk este akkor ne jöjjön be a szobába"
Jó.... Akkor haljon meg a gyerek????
Ez elég vicces. 14 éves lány vagyok, és én jót röhögtem volna a helyébe. Nem hiszem el komolyan, hogy miért gondolják azt a felnőttek, hogy 12-13 évesen nem tudjuk mi-mi. Iskolai felvilágosítás, menstruáció, minden ilyennél, mindenről felvilágosítanak minket.
Legyetek őszinték a gyerekkel, mert ha ti sem lesztek azok, akkor a későbbiekben ő sem.
Le lehet pontozni, meg lehet véleményt írni erre amit most írtam, de én csak a "mi" szemszögünket mondtam el, mert ilyen korban.. baromi szarul esik, már bocsánat, ha hülyének néznek minket.
ha mi már elköszöntünk este akkor ne jöjjön be a szobába"
Jó.... Akkor haljon meg a gyerek????
már miért halna meg attól a gyerek hogy az ajtó előtt megáll és úgy szól be a szobába? én amikor kiskoromba rosszul voltam még csak ki se keltem az ágyból és úgy kiabáltam át anyuméknak, és csak akkor mentem ha apám horkolásától nem hallottam hogy jöt e válasz vagy anyu is alszik még.
komolyan ne legyél már ilyen buta.. azért mert megvan mondva a gyereknek hogy ne jöjjön be a szobába az nem jelenti azt hogy nem is szólhat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!