Mit mondjunk a gyereknek?
"Elnézést, zavarba jöttem, nem akartam kiabálni veled."
Az őszinteséget próbáltátok már?
Nem kellene esetleg olyankor bezárkózni,ha a lánynak annyi esze nincs,hogy az éjszaka kellős közepén nem nyitunk be anyukáékhoz,hátha etye-petyéznek?
Amúgy meg a 13 éves lánnyal nem kell üvöltözni,sőt senkivel.Elég,ha annyit mondotok neki,hogy kislányom,most menj ki,majd később megbeszéljük a dolgot.Mi a f***nak kell üvöltözni annak a barom apjának?Aztán most pontozz le,de marha idióta egy férjed van.
próbáld megbeszélni Vele! Ne haragudjon,h egy b*nkó volt az apja.
Más szitu,de kicsiként nagyon sokat voltam beteg, és mindig éjszaka (mikor kezdtem belázasodni) mentem át szólni anyáéknak, apukám pedig ordibált velem,h nem tudok magamra vigyázni. Ennek az lett a vége,h inkább nem szóltam,ha belázasodtam, így napokig ki se bírtam kelni az ágyból, nem győztek antibiotikummal tömni...
13 éves lány már elég érett ahhoz hogy fel legyen világosítva a dolgokról (az ujt btk szerint is)
gondolom a menstruációs ciklusról már fel lett világosítva itt az ideje hogy a többiről is tudjon, és elmondjátok neki hogy kb örüljön hogy az apuval még mindig szeretitek egymást (kisebb a közeljövöbeni válás esélye)
bár engem már a menstruáció kapcsán felvilágosítottak a többi vele járódologról...
Először is, kérjetek bocsánatot az ordítás miatt...
Másodszor, 13 éves, gondolom már menstruál. Nehogy azt higgyétek, hogy nem tudja mi az a szex. Ilyenkor már felvilágosító óra is van az iskolában (bár ezt nektek kellett volna megtenni sokkal hamarabb...). Ez természetes dolog, nem kell szégyellni, kérjétek meg, hogy máskor kopogjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!