Mit mondjunk a gyereknek?

Figyelt kérdés
Éjszaka a 13 éves lányunk ránk nyitott szeretkezés közben, az apja nagyon mérges lett és kizavarta a szobából. Szegény azóta kerüli az apját és nem érti mi rosszat tett, hogy úgy kiabált vele. Most mit tegyek?
2013. aug. 18. 13:41
1 2 3 4 5 6 7
 1/68 anonim ***** válasza:
100%

"Elnézést, zavarba jöttem, nem akartam kiabálni veled."

Az őszinteséget próbáltátok már?

2013. aug. 18. 13:42
 2/68 anonim ***** válasza:
61%

Nem kellene esetleg olyankor bezárkózni,ha a lánynak annyi esze nincs,hogy az éjszaka kellős közepén nem nyitunk be anyukáékhoz,hátha etye-petyéznek?

Amúgy meg a 13 éves lánnyal nem kell üvöltözni,sőt senkivel.Elég,ha annyit mondotok neki,hogy kislányom,most menj ki,majd később megbeszéljük a dolgot.Mi a f***nak kell üvöltözni annak a barom apjának?Aztán most pontozz le,de marha idióta egy férjed van.

2013. aug. 18. 13:48
 3/68 anonim válasza:
91%

próbáld megbeszélni Vele! Ne haragudjon,h egy b*nkó volt az apja.

Más szitu,de kicsiként nagyon sokat voltam beteg, és mindig éjszaka (mikor kezdtem belázasodni) mentem át szólni anyáéknak, apukám pedig ordibált velem,h nem tudok magamra vigyázni. Ennek az lett a vége,h inkább nem szóltam,ha belázasodtam, így napokig ki se bírtam kelni az ágyból, nem győztek antibiotikummal tömni...

2013. aug. 18. 13:49
 4/68 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem vett észre semmit. De biztos megkérdezné, hogy mitől jöttünk alvás közben zavarba.
2013. aug. 18. 13:49
 5/68 anonim ***** válasza:
92%

13 éves lány már elég érett ahhoz hogy fel legyen világosítva a dolgokról (az ujt btk szerint is)

gondolom a menstruációs ciklusról már fel lett világosítva itt az ideje hogy a többiről is tudjon, és elmondjátok neki hogy kb örüljön hogy az apuval még mindig szeretitek egymást (kisebb a közeljövöbeni válás esélye)

bár engem már a menstruáció kapcsán felvilágosítottak a többi vele járódologról...

2013. aug. 18. 13:52
 6/68 anonim ***** válasza:
94%
Az Isten szerelmére, 13 éves, nem pedig három! Biztosan tudja, mi az a szex.
2013. aug. 18. 13:52
 7/68 anonim ***** válasza:
91%
Persze, mert egy 13 évesnek fogalma sincs...
2013. aug. 18. 13:53
 8/68 A kérdező kommentje:
Azért jött be a szobánkba mert fájt a hasa. Amúgy honnan tudhatná egy gyerek, hogy mi éjjel egykor mit csinálunk?
2013. aug. 18. 13:53
 9/68 anonim ***** válasza:
98%
Biztos "jól" eshetett szegény fájós hasú kislánynak hogy az apja ordítozott vele -.-" Nem csaptad kupán a férjedet?
2013. aug. 18. 13:55
 10/68 anonim ***** válasza:
93%

Először is, kérjetek bocsánatot az ordítás miatt...

Másodszor, 13 éves, gondolom már menstruál. Nehogy azt higgyétek, hogy nem tudja mi az a szex. Ilyenkor már felvilágosító óra is van az iskolában (bár ezt nektek kellett volna megtenni sokkal hamarabb...). Ez természetes dolog, nem kell szégyellni, kérjétek meg, hogy máskor kopogjon!

2013. aug. 18. 13:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!