Miért kell egy gyereknek folyton hazudozni?!
Tudom, hogy már vége van, de felmegy bennem a pumpa, ha eszembe jut. Anyósomról és a fiáról (férjemről) van szó.
Szegény srác sosem kapott otthon semmi jót, amikor 12 éves volt, az anyja elköltöztette otthonról a nagyszüleihez.
Folyton hazudott a bevételeiről és kiadásairól, hogy csórónak tűnjön. A fizetésére azt mondta, hogy 200ezer, közben pedig 330. Amikor a barátom (akkor még a barátom volt) úgy gondolta, a családi pótlékot utaltatná magának és abból félre tudna tenni, az anyja azt hazudta neki, hogy csak 7000 forint és csak 18 éves korig folyósítják. Közben pedig közel 14000 forint volt, és ugye 20 éves korig jár nappali tagozat esetén.
Mivel a férjem 12 éves kora óta a nagyszüleinél lakott, az anyja 8 éven keresztül megkapta a családi pótlékot és az egészet magára költötte. Ez nagyjából 1 300 000 forint. Ebből a férjem semmit nem látott, még egy bérletért is napokig kellett könyörögnie. Közben az anyja titokban Prágába utazott nyaralni, meg mindenféle helyekre. Egyébként sem szorult rá semmilyen téren erre a pénzre, saját háza van. (Ezek az utazások mind véletlenül derültek ki, más rokonok elszólásaiból, ilyesmi.)
Tele vagyok méreggel ezzel kapcsolatban, hogyan lehet valaki ilyen. Gondoltam rá, hogy agyilag nincs rendben nála valami, de nem nyugtat meg ez sem.
Remélem olvassa, és magára ismer.
Ez tényleg egy szemétség.
Én sógornőm is ilyen volt 6 éves volt a kisfia amikor lepasszolta a szüleinek a gyereket hogy ő tudjon bulizni, meg élni ameddig a férje külföldön kidolgozza a belét hogy megtudják venni a lakást amibe albérletbe laktak, de a sógornőm csak ivott meg bulizott, ami pénzt kapott elitta a gyereknek volt hogy már én vettem új cipőt, téli ruhákat, mert nem volt rá pénz mivel az ital meg a cigi meg a disco fontosabb.
A gyerek az apjához került, sógornőmet meg kivágták otthonról, most ő Budapesten lakik ott dolgozik meg bulizik, gyerektartást fizet de nem akarja látni a gyereket, mert neki nincs rá szüksége, a gyerek már több mint 1 éve nem látta az anyját és mindig sír hogy látni akarja. A barátnőm vigyáz rá ameddig az apja dolgozik, mi hozzuk oviból, mi foglalkozunk vele, aztán ha jön az apja érte akkor már nem, de az egész délutánunk erre megy el minden nap.
Én 2 ig dolgozom fél 3 kor többnyire én megyek érte az oviba mert autóval gyorsabb, meg közel is van. Az anyja meg tojik rá, anyósomék is éjjel nappal dolgoznak hogy segítsenek az unokán mert a gyerek apja nem keres sokat, és ők is besegítenek neki anyagiakba mi meg vigyázzunk rá délutánonként.
És ez mind az anyja hibája. Mi sem értjük miért hazudott a gyereknek, mert tudtunkkal azt mondta neki hogy elmegy 1 hónapra dolgozni és visz neki nagyon szép ajándékot, de azóta sem került elő, ha felhívjuk és a fia épp beszélne vele akkor leteszi a telefont, amikor én felhívom hogy kiosszam őt akkor neki áll feljebb, ő mondta hogy joga van lemondani a gyerekről, ő megunta, inkább bulizik mert szerinte ez a fontos az életben....
Az ügy már a bíróságra van elvíve kíváncsi vagyok mi lesz a vége, mert állítólag vannak olyan dolgok is a háttérben amiről mi sem tudunk és valószínű csak akkor tudjuk majd meg hogy mi volt valójában. De az biztos hogy egyes emberekbe ezt én sem értem hogy miért kell összevissza hazudni meg a gyerek pénzt elherdálni.
A sógornőm is sok pénzt kap a gyerek után amit nagy nehezen elsikerült intézni hogy az apja kapja meg de így is jár neki a gyerektartás ha jól tudom 12 ezer ft körül kell kapjon és nem kapja meg, már ott van a dolog hogy lefogják tiltani a fizujából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!