A párom szerint én alkalmatlan vagyok a gyereknevelésre. Hiába szólok rá nem fogad szót de a páromtól tart. Nem lesz a gyereknek semmi baja ha az apja szigorú vele?
Nem,akkor lesz következménye felnőttként,ha olyan engedékenyek vele,mint te vagy.
Lásd ők lányt nem akartak,engem és nagyon durván neveltek,picike kis fiútesóm agyon lett kényeztetve,hát már jó 30-as de egyszerűen képtelen eltartani magát,mindent tálcán elvár,de már nagyon lezüllött egzisztenciálisan,hogy nem képes semmire és mindent mástól vár.
Én viszont úgy megedzőttem mellettük,hogy szinte a jég hátán is megélek.
Ja és én jól tanultam ,míg a tesóm rossz tanuló volt,de neki ezt is lehetett csak tapsolták,felnőttkorában nem sok előnye származott belőle.
En szo szerint felek az apamtol es sokszor mondja anyanak, hogy aalkalmatlan a gyereknevelesre. Szoval ugyan ez a szitu.
Mindenki mashogy viseli az ilyet. En sokszor nyugodtabb vagyok, ha nincs itthon. Ha szeretnek valamit akkor felek tole megkerdezni.
Pl. Multkor beteg volt a kutyam es nem mertem neki szolni..inkybb felhivtam anyat, hogy jojjon haza es menjunk a dokihoz. Ha valamiert merges ram akkor nem egyszer zartam magamra az ajtot meg lenyugszik, mert kepes megutni. Lehet, hogy nalatok ennyire nem veszes a helyzet, de semmikeppen nem jo a gyereknek. Hany eves?
15L
Miért kérdező szerinted az a jó,ha a gyereked nem fogad szót és keresztül néz rajtad,mint írtad?
Hát jó ha a gyerek valakitől megtanulja a normákat és,hogy az embernek alkalmazkodnia kell,kell oda a férjed,ha nem viszi túlzásba a szigort.
Azt szólom hozzá,hogy fogalmad sincs arról a fogalomról,hogy mi az az önkritika,ha ilyent mondanak nem megsértődik az egom,hanem az első reakcióm nekem már az,hogy gondolkodom a másik nézőszögén,nincs e vajon igaza.
Persze már 40 éves vagyok és nem az ész nélkül mindenen megsértődő ego-m irányít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!