A párom szerint én alkalmatlan vagyok a gyereknevelésre. Hiába szólok rá nem fogad szót de a páromtól tart. Nem lesz a gyereknek semmi baja ha az apja szigorú vele?
Na jó ezt rögtön be kellett volna írnod,akkor a férjed egy idióta agresszív állat és még szép,hogy nem fogadnak ennyi idősen szót nekünk a gyerekek,az enyém sem fogadott szót ekkor,hisz még csak 2 éves!!!
De azért később ne legyél túl engedékeny és legelső beíró voltam.
Csupáncsak annyi,hogy sérülést okoz,azonkívül a gyerek nem fogja tudni megkülönböztetni mikor van áram alatt és mikor nem.
Szerinted miért vannak játékboltok,hogy a gyerek érezze mi a játék és mi a felnőtt dolgok között a különbség.
De ezzel csak azt bizonyítottad,hogy a gyerek melletted aztán egy teljesen felelőtlen életveszélyes közegben van,az ég vigyázzon a gyerekre egy ilyen mellett,mellett,mint te.
Nagy különbség nincs aközött,mintha azt mondtad volna,miért ne játsszon a gyerek egy pisztollyal 2 évesen,hiszen nincs megtöltve!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!