Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A párom szerint én alkalmatlan...

A párom szerint én alkalmatlan vagyok a gyereknevelésre. Hiába szólok rá nem fogad szót de a páromtól tart. Nem lesz a gyereknek semmi baja ha az apja szigorú vele?

Figyelt kérdés
2013. júl. 10. 18:57
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Szerintem is tulzasba viszi. Mellesleg miert a gyerekkel ordibal? Nem az o hibaja, hogy ott volt a furo...engem is erdekelne, hogy hany eves a kicsi.
2013. júl. 10. 23:39
 22/33 A kérdező kommentje:
Majdnem 2 éves.
2013. júl. 11. 06:10
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Na jó ezt rögtön be kellett volna írnod,akkor a férjed egy idióta agresszív állat és még szép,hogy nem fogadnak ennyi idősen szót nekünk a gyerekek,az enyém sem fogadott szót ekkor,hisz még csak 2 éves!!!

De azért később ne legyél túl engedékeny és legelső beíró voltam.

2013. júl. 11. 07:53
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Na, álljon meg a menet. A gyerek még nincs két éves, és te hagyod, hogy felügyelet nélkül, egyedül játszon valahol, ahol olyan veszélyes dolgokat tud előszedni, mint egy fúrógép? Rettenetesen felelőtlen vagy! Két év alatti gyereket nem hagyunk magára!
2013. júl. 11. 09:43
 25/33 A kérdező kommentje:
De nem tudok tőle semmit sem csinálni. A fúrógép nem volt áram alatt akkor miért ne játszhatot volna vele?
2013. júl. 11. 10:19
 26/33 anonim ***** válasza:

Csupáncsak annyi,hogy sérülést okoz,azonkívül a gyerek nem fogja tudni megkülönböztetni mikor van áram alatt és mikor nem.

Szerinted miért vannak játékboltok,hogy a gyerek érezze mi a játék és mi a felnőtt dolgok között a különbség.

De ezzel csak azt bizonyítottad,hogy a gyerek melletted aztán egy teljesen felelőtlen életveszélyes közegben van,az ég vigyázzon a gyerekre egy ilyen mellett,mellett,mint te.

Nagy különbség nincs aközött,mintha azt mondtad volna,miért ne játsszon a gyerek egy pisztollyal 2 évesen,hiszen nincs megtöltve!!!

2013. júl. 11. 10:43
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
De egy két év alatti gyereket nem hagyunk felügyelet nélkül. Ha ezt nem tudod megérteni, akkor tényleg alkalmatlan vagy a gyereknevelésre.
2013. júl. 11. 10:43
 28/33 A kérdező kommentje:
Àllandóan nyaggat, hogy játszani akar. Mondtam neki menjen és játszon valamivel.
2013. júl. 11. 11:08
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Most kezdem azt érezni, hogy ez kamu. Ha valóban van egy két év alatti kisgyerekedet, aki mellett főzöl meg elvégzed a háztartási munkát, akkor nem lenne időd napközben netezgetni. ha meg ennyi időd van, akkor inkább a gyerekre figyelj, hogy ne játszon a fúrógéppel és más veszélyes dolgokkal.
2013. júl. 11. 11:12
 30/33 A kérdező kommentje:
Telefonon netezem de most éppen alszik én meg főzöm. Valamikor a házimunkát is meg kell csinálni.
2013. júl. 11. 11:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!