Éjszaka a 13 éves lányunk ránk nyitott szeretkezés közben, az apja nagyon mérges lett és kizavarta a szobából. Szegény azóta kerüli az apját és nem érti mi rosszat tett, hogy úgy kiabált vele. Most mit tegyek?
13 evesen azert eselyes, hogy hallott mar a szexrol...
2013. aug. 18. 13:55
12/68 anonim válasza:
Ha nem vett észre semmit, akkor nem hiszem, hogy azzal kellene megmagyarázni a dolgot, hogy épp szeretkeztek.Lehet még jobban zavarba jönne, s kerülné az apját.
Inkább mondjátok neki azt, hogy megijedtetek, mert épp aludtatok.
Legközelebb pedig zárt ajtók mögött próbáljátok, ha nem akartok kínos perceket magatoknak, s a gyereknek.
2013. aug. 18. 13:55
13/68 anonim válasza:
Honnan tudhatná??? Sehonnan. De felnőtt emberek vagytok, azon az ajtón nincsen zár??? Soha nem szexeltem úgy a férjemmel, amióta szülők vagyunk, hogy ne legyen a kulcs elfordítva. 13 év alatt lett volna időtök rájönni arra, hogy nem csak kettesben éltek a házban.
2013. aug. 18. 13:56
14/68 anonim válasza:
úristen. egy 13 éves gyereknek már leesik hogy miért zavartátok ki. amúgy meg nem azért kerüli mert kiabált hanem mert ciki neki
2013. aug. 18. 13:57
15/68 anonim válasza:
Oké, hogy tudja, hogy mi az a szex, de ha nem látott semmit, akkor miért kell az orrára kötni, hogy az anyjáék mit csináltak?
Én biztos nem örültem volna neki, ha anyám ilyen nyíltan elmondja nekem.
16/68 anonim válasza:
Tudni nem tudhatja, csak legfeljebb látja, hogy mit csináltok. Bár a sötétben lehet, hogy semmit sem lát. Szegényke, fájt a hasa, az apja meg ráordított? Szerintem is mondjátok meg neki szintén, hogy mi történt. Meg elnézést kérhetne az apja.
17/68 anonim válasza:
*őszintén
2013. aug. 18. 13:58
18/68 A kérdező kommentje:
Mint az előbb írtam nem látott semmit ezért nem érti, hogy miért kiabált vele az apja. De mi köze van egy 13 éves gyereknek, hogy a szülei szexelnek vagy sem? Vagy talán mutassuk meg neki, hogy kell?
2013. aug. 18. 13:58
19/68 anonim válasza:
Szülőként így gondolkodni...
Bszüke lehetsz magadra a barom férjeddel együtt... -.-"
2013. aug. 18. 14:00
20/68 anonim válasza:
Nem érti, mért ordított rá az apja, és mért lett mérges. Ezért javasoltunk többen, hogy mondjátok, nézd "Ketten épp szeretkeztünk, és annyira megijedtünk, amikor benyitottál, de nem akartalak megbántani."
Tudod, mit, nehogy megmondjátok neki, mi volt a baja az apjának, még a végén megtudja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!