Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért erőszakolja ezt...

Anyám miért erőszakolja ezt rám ennyire?

Figyelt kérdés

Az anyai ágon lévő nagymamámmal élünk együtt és most újra megtalálta a nővérét és kitalálták, hogy mennyünk ki hozzájuk Svájcba. Na most ha mindent összeadunk ez költségben túl sok legalább 300 ezer Ft ha mindent beleszámolunk. Útiköltség, kaja, költőpénz stb. Plusz itthonra ugyanúgy a rezsi, nekem szeptemberben a suli kezdés. Ezt is nehéz lenne összeszedni, de ők mégis ragaszkodnak hozzá, ráadásul mondják, hogy biztos adank majd kint pénzt.

Na most én nem akarok kimenni, mert azt sem tudom kihez megyünk, nem is ismerem őket, ráadásul augusztus végén akarnak. Na most nőgyógyászhoz is el kéne mennem, de anya mindig azzal jön, hogy majd, mert sokkal több fontosabb dolog van. Amit szeretnék ahhoz sajnos szülő kell így egyedül nem mehetek el. Akkor a barátom miatt sem akarok kimenni, pont arra a hétre tervezik, amikor végre itthon lenne egy hetet. Így is egész évben dolgozik. Meg most kimegyünk és mit csinálunk? 86 évesek azok akikhez megyünk... nem akarok ott lenni se. Meg van egy kutyám. Őt sem akarom itthon hagyni egyedül. Plusz itt a kert is, azzal is foglalkozni kéne.

De anyám csak erőszakol, hogy akkor is menni fogok ha nem akarok, őt nem érdekli stb. Jó helyen tudnénk itthon maradni. Két utcával arrébb laknak a barátomék és a szülei mondták, hogy nyugodtan maradjak addig náluk. Aludni tudok hol, senkit nem zavarnék stb. Amúgy is jóban vagyunk már több mint 10 éve. Meg anyáék is, velem együtt. De, hogy nekem akkor is mennem kell. 17 éves vagyok, más már nyaralni elmehet egyedül, de én még csak arra sem szavazhatok, hogy itthon maradjak. Ráadásul jó kezekben maradnék itthon. Én értem, hogy félt, de nem érti meg, hogy nekem ez egy kész kín.

Mit tegyek?

2013. aug. 1. 14:16
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Megköszönném a meghívást, és megértésüket kérve elmondanám, hogy mi az oka, hogy most nem alkalmas a látogatás, de talán jövőre megoldható.
2013. aug. 4. 12:57
 32/36 anonim ***** válasza:
A papa véleményét nem tudjuk. Az ő szerepe csak az útiköltség biztosítása? Neki nincs szava? Ha a Mamád olyan nagyon menni akar, menjen egyedül, te meg itthon maradsz a papával. Mindenki jól jár.
2013. aug. 4. 13:13
 33/36 A kérdező kommentje:
Nagyapám nincs, meghalt, csak apukám. Ő sem akar menni, de mivel egyelőre mi élünk a nagymamámnál, így nem fog neki nemet mondani. Ő azért kell ehhez az egészhez, mert ő vezet csak a családból.
2013. aug. 4. 13:19
 34/36 anonim ***** válasza:
Vesd fel, hogy mivel úgy tűnik hormonproblémáid vannak, ezért nem a gyógyszer a megoldás, hanem rendes kivizsgálás, kezdve belgyógyásszal, endokrinológussal, persze nőgyógyásszal is, ami igen hosszadalmas. Hátha így majd foglalkoznak veled is.
2013. aug. 5. 19:55
 35/36 anonim ***** válasza:
Érdekes hogy nekem 16 évesen is felírták anyám nélkül a gyógyszert... És nem nem volt más a rendszer mert nagyvárosban élek és csak 20 vagyok!
2013. aug. 6. 14:40
 36/36 anonim ***** válasza:

Te ide tényleg csak hisztizni, drámázni és magadat sajnáltatni jöttél. Vagy az egész egy nagy kamu vagy nagyon nem vagy a 17 évesek intelligencia szintjén.

Először is fő problémádnak a kutyát, a pasidat és a nőgyógyászt ( nem hiszem el, hogy nem írják ki egy 17 évesnek anyuci nélkül ... ilyet még nem hallottam ) állítottad be. Amikor ezekre tanácsot kaptál vagy éppen némi fejmosást, akkor már egyből jött a parádé és az önsajnálat, hogy ti szegények éheztek és fuh de rossz az anyagi helyzet. Bocsáss meg, de ha olyan rossz, akkor a pincsi kutyát miből etetitek, miből lett meg neki minden évben a kötelező oltás és a chip most? Meg ha olyan rossz a helyzet, hogy fogsz gyógyszert kiváltani? Nem éppen 1000 forintba kerül manapság a legolcsóbb sem.

Gondolkozz és mérlegelj. Ne nyávogj és ne ócsárold azokat, akik nem veszik fel a te önsajnálatodat.

2013. aug. 7. 12:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!