Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám új pasija nem fizet....

Anyám új pasija nem fizet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Anyámnak lett egy új pasija , és én amikor találkozok vele úgynevezett "elfogadási pénzt" szedek be tőle. Ami azt jelenti , hogy normálisan viselkedek vele. Eddig jól is ment a dolog , de most már néha elfelejti a dolgot. Hogy tudnám jobb belátásra bírni?

2013. júl. 27. 14:51
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy "elfogadási pénz"? Kemény vagy....

Később az üzletektől meg védelmi pénzt szedsz majd?

2013. júl. 27. 14:54
 2/53 anonim ***** válasza:
91%
Jól teszi, ha nem fizet. Már az első alkalommal helyre tettelek volna.
2013. júl. 27. 14:57
 3/53 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez marha jó. : D Ügyes!

Egyébként ha anyukád boldog mellette, a pasas pedig nem bánt téged, meg elvagytok, akkor szerintem idővel hanyagold ezt az ötletet, mert ha anyukád fülébe jut, az gáz.

2013. júl. 27. 15:01
 4/53 A kérdező kommentje:
Engem helyre tenni akar egy olyan pasas akinek életembe nem volt köze hozzám? Az apám akar lenni amikor van egy igazi aki felnevelt? Meg én kétszer akkora és kétszer erősebb vagyok mint ő , hála istennek apám géneit örököltem illetve sokat sportolok úgyhogy próbálkozhat.
2013. júl. 27. 15:03
 5/53 anonim ***** válasza:
95%
Ettol meg egy tetu vagy, remelem hamar kivagnak otthonrol..
2013. júl. 27. 15:04
 6/53 anonim ***** válasza:
98%
Idióta...
2013. júl. 27. 15:07
 7/53 anonim ***** válasza:
100%

Undorítóan viselkedsz....Nagyon jól eszi,hogy nem fizet.Helyébe elmondanám anyádnak!!!!

Ha ennyire rossz költözz apádhoz!!!

Nem tudom hány éves vagy,de egy jó anyai pofonra szügséged lenne!!!!

Nem szívesen laknék veled egy fedél alatt!!!

2013. júl. 27. 15:09
 8/53 anonim ***** válasza:
100%
Rohadt rendes vagy, hogy meggátolod az édesanyádat abban, talán lesz még párja az életében. Talán normális emberek közötti megbeszéléssel le tudnátok rendezni ki, mit gondol az együttélésről.Viszont úgy látom, neked ez nehezen fog menni, mert tipikus kamasz reakciókat mutatsz.
2013. júl. 27. 15:10
 9/53 anonim ***** válasza:
100%
Uram isten mik vannak.Jól helyre kellene rakni téged,de ami késik nem múlik...
2013. júl. 27. 15:10
 10/53 anonim ***** válasza:
12%
Ez jo... szeretem a talpraesett embereket. Légy köcs@g pár napig hátha észhez tér. . Ha nem akkor figyelmeztesd nem szereted ha késnek.
2013. júl. 27. 15:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!