Anyám új pasija nem fizet. Mit tegyek?
Minden ember először ge©I volt, de vannak akik Megálltak a fejlődésben,--> ugyanúgy ge©ik maradtak. :D
TE PONT IDE TARTOZOL , EBBE A RÉSZLEGBE.
Hallod apám, te megálltál a fejlődésbe, mekkora bÚzaság, hogy "elfogadási pénzt" szedsz.
Nem bírod elfogadni az elkényeztetett SWAG formáddal, hogy anyukád - apukád Külön váltak.???
Miért ne lehetnének , boldogok külön-külön ?
Neked ahhoz max akkor lenne közöd , hogy kivel él anyukád, ha bántalmazna téged a Fószer, vagy olyan ge©I lenne veled mint most te vele.
-1- Észrevételem, elkényeztetett, vagy .
-2- Nem bírod elfogadni a változást.
-3- SZ@r VAGY , "ÖREG"!!
Üdv: Bễ
az én anyám is megcsalta az apámat. hogy mi mit csináltunk? :D
fogtuk a cuki bőröndjeinket és elköltöztünk. mikor pedig lementünk hozzájuk látogatóba, eszembe nem jutott ilyet tenni - mert az egy dolog, hogy anyámat mélységesen megvetem miatta, de a faszi miről tehet? persze, sáros az ügyben, de a szerelem az szerelem. gyk anyám volt a ludas, amiért nem tisztázta a lapokat apával, nem váltak el szépen, hanem úgy gondolta, hogy ő majd ott kúratja magát, apám meg eltartja - a számítása ugyan nem jött be, de az, hogy a pasit utáljam érte :D
pénz kérni tőle meg kissé vicc kategóriás nálam. persze, a kedvünkben akar járni tesómmal, de ez azt jelenti, hogy meghív moziba vagy pizzára, nem az, hogy vastagra tömi a zsebem :DD
Na fiam, Téged jól lenéz az új pasi, de jól is teszi, ha ennyi eszed van. Lehet kerületre kétszer akkora vagy, de hogy agyban igen csak lemaradtál az tuti.
Szerinted mi neki az pár rongyos ezres vagy tízezres, míg lábtörlőt csinál belőled, azaz csúszol és elfogadod, ahogy ő akarja..
Én is fizetek neked, aztán tessék azt csinálni, amit elvárok.
Benne vagy? pénz az pénz, cserébe nekem van valaki, aki tök kiszolgáltatott, hogy pénzért adja magát.
Le sem szarnám, hogy a hátam mögött mit mondasz apucinak, vagy mit gondolsz.
Amúgy nyugodt lehetsz, hogy anyukád tud róla, csak valószínű neki is ennyit érsz. Rossz alomból származol ;)
Ja,és akkor minden elvált szülö gyerekének fizetni kéne vagy mi???
Gyerekek ne vicceljünk már.A kérdezö enyhén el van szállva,de majd rá jön ha egyszer neki kell fizetni.
Elöbb utóbb az élet ezt vissza adja.A karma elve.....
Ez szinte mindenkire igaz.Amit adunk,azt kaojuk vissza!!!!!
Kérdezö.Nagyon gondolkodj el....Beszélgess anyuddal,hogy miért is alakult az életetek így.Lehet elmeséli neked mik voltak a problémáik apuddal ha elég érett vagy a témához.Ezek szerint nem vagy!!! Hány éves vagy??? 13???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!