A én pasim, anyám pasija is? Vagy most mi van?
Háááát, nekem is gyanús a történet....
Ezekre a kérdésekre ők mit mondtak?
Kérdezd meg hogy volna-e kedve egy anya lánya szexhez...
Ha rábólint akkor dobd ki!
Ha meg nem akkor el ne felejtsd mondani hogy csak próbára tetted!!!!
Ki kell faggatni a pasit, lehet egyébként neki is kellemetlen a helyzet, nem tudja mit tegyen, ha anyád beállít a szobátokba egyszál semmiben. Engem is zavar, ha idegen pasik mászkálnak egyszál alsóban előttem. (Volt már rá példa) Ilyenkor próbálom nem észrevenni, de pl én mindig figyelmeztetem páromat, hogy ilyet ne tegyen húgom előtt, meg én is odafigyelek, hogy rendesen fel legyek öltözve. Mondjuk apósom, ha egyszál fecskébe mászkál, valahogy nem zavar (olyan szőrös, hogy a szőre öltözteti:D)
Mond pasidnak, hogy az ilyen helyzeteket próbálja meg kerülni, beszélgetést rövidre fogni, nyitvahagyni az ajtót, kitalálni, hogy valami más programja van, így fel kell függesztenie a beszélgetést, tartsa be a távolságot, ha anyukád közeledne, próbáljon hátrálni, ha konkrétan jelez, akkor konkrétan visszautasítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!