Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám pasija ki akar rakatni...

Anyám pasija ki akar rakatni itthonról. Mit tegyek? 19/L

Figyelt kérdés

Anyu pasija ide költözött márciusba.Normálisan elvoltunk eddig nem zavartuk egymást.

3 szobás+fürdő+nappali+előtér+konyha + spejz. Így néz ki a családi kertes házunk.

Én itt szeretnék még egy jó ideig lenni,mivel nincs se kapcsolatom se pénzem.

82 ezer forintot keresek ebből 40 et adok haza.

Ebből lakást nem tudok venni,albérletbe pedig nem megyek ha van hol laknom.

Az utóbbi időben elég sokszor mondja a csávó,hogy egyszer nekem is elkell mennem innen,meghogy saját életet kezdeni stb... egyre jobban az az érzésem hogy ő majd ki akar engem rakatni innen!

Ti mit tennétek?

19/L

2012. júl. 23. 21:43
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Ja... és apu meghalt.
2012. júl. 23. 21:46
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Beszélnék anyukámmal. A pasinak semmi joga sincs abba beleszólni, hogy anyukád lakásában ki lakik. De egyáltalán nem úgy érteném a helyedben, hogy ki akar rakni, csak fel akar késziteni arra, hogy idövel felnött leszel
2012. júl. 23. 21:50
 3/27 anonim ***** válasza:
79%
Anyud hogy áll hozzá? Talán a pasi csak ősztönözni akar, hogy elmenj magadtól.
2012. júl. 23. 21:51
 4/27 A kérdező kommentje:
Igen.. de ha úgy igazán belegondolunk,akkor a maradék 40 ezer forintból nem lesz lehetőségem lakást venni hitelre,csakha nem a jövőbeli férjemmel,ami valószínűleg még messze van!
2012. júl. 23. 21:51
 5/27 anonim ***** válasza:
19%

Biztos, hogy ezért mondja?

Egyébként igaza van. Én is rohadt keveset keresek, de nincs kedvem a szüleim nyakán élni. Mondjuk én idősebb vagyok nálad, de 19 évesen se akartam otthon élni.

2012. júl. 23. 21:52
 6/27 A kérdező kommentje:
Hát épp ezaz... én kijelentettem hogy amíg nem lesz HOVA és amíg nicns KIVEL addig én nem megyek el innen.
2012. júl. 23. 21:52
 7/27 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretek itt lakni! És anyuval is nagyon jó a kapcsolatom,mindent,az egész utcát a környezetet mindent szeretek itt.
2012. júl. 23. 21:53
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok! Nem abban van igaza hogy ki akar rakni, hanem hogy egyszer tényleg a saját lábadra kell állni. amúgy neki tényleg semmi köze nincs az egészhez. Ha anyud rá hallgat és kirak, az gáz.
2012. júl. 23. 21:53
 9/27 anonim ***** válasza:
32%
Nálam van szabad hely,ha gondolod :)
2012. júl. 23. 21:54
 10/27 A kérdező kommentje:
Ha a jogi dolgokat nézzük,akkor enyém a fél ház!
2012. júl. 23. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!