Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám pasija ki akar rakatni...

Anyám pasija ki akar rakatni itthonról. Mit tegyek? 19/L

Figyelt kérdés

Anyu pasija ide költözött márciusba.Normálisan elvoltunk eddig nem zavartuk egymást.

3 szobás+fürdő+nappali+előtér+konyha + spejz. Így néz ki a családi kertes házunk.

Én itt szeretnék még egy jó ideig lenni,mivel nincs se kapcsolatom se pénzem.

82 ezer forintot keresek ebből 40 et adok haza.

Ebből lakást nem tudok venni,albérletbe pedig nem megyek ha van hol laknom.

Az utóbbi időben elég sokszor mondja a csávó,hogy egyszer nekem is elkell mennem innen,meghogy saját életet kezdeni stb... egyre jobban az az érzésem hogy ő majd ki akar engem rakatni innen!

Ti mit tennétek?

19/L

2012. júl. 23. 21:43
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
100%

akkor meg erről ennyit. ha tiéd a fele nem tehet ki.

mondd neki, hogy akkor fizesse ki a ház árának a felét és már itt se vagy! hidd el, meg fog lepődni, és befogja!

2012. júl. 23. 21:57
 12/27 anonim ***** válasza:
95%

Egy idegen, aki beköltözött hozzátok, az nehogy már beleszóljon!

Megáll az ész.

2012. júl. 23. 22:01
 13/27 anonim válasza:
70%
Nem az ér te még 19 vagy te még rá érsz a költözéshez, és ne hallgass anyukád pasijára őő ebbe a dologba igazán nem szólhat bele. És anyukáddal is jól ki jössz akkor meg még minek ennyi idősen ki költözni.
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát a pasinak még lakása sincs és te félsz tőle? Jól vagy?

Ha anyukád is szórakozni kezd megmondod neki, hogy fizessen ki téged, magdtól ne költözz ki, mert anyukád elbirtokolhatja idővel a te tul hányadodat is. A nevedre kellene iratni vmilyen közművet is, mert ha per lenne, akkor ezzel bizonyíthatod, hogy a leadott 40 ezer ft a házba ment bele és nem a hajadra kented.

15/27 anonim ***** válasza:
100%

na igen, jogilag örökölted apukád részét, nem? akkor fizessék ki a részedet, rögtön el tudsz menni...amúgy meg, ok, hogy egyszer el kell majd menni, a saját lábadra állni, de könyörgöm, 19 évesen még nagyon is fiatal vagy, hova akar siettetni? s mi köze hozzá?

egyébként az én mostohaapámnak se tetszett, hogy mi létezünk az öcsémmel. s hiába a mienk ott is a negyed-negyed ház, szart sem érünk vele.

2012. júl. 23. 22:03
 16/27 A kérdező kommentje:

Igen,aputól örököltem... a csávónak nincs lakása vagy ilyesmi mert a volt feleségének otthagyta a házat.

Csak értitek... eddig családi biztonságba éltem,tudtam,hogyha a jövőben is történik valami,ide bármikor hazajöhetek. Csak sajnos szeretett édesapám meghalt :(... és azóta nem érzem magam itthon! (vagyis biztonségban)

2012. júl. 23. 22:06
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó a kapcsolatod Anyukáddal akkor ezt meg kell tudnotok beszélni. A pasi meg említi, hogy költőz el, akkor mond neki el, hogy a fél házat ki kell fizetni akkor költözöl.
2012. júl. 23. 22:10
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Hogy anyudnak miért volt szüksége egy ilyen görényre? Nem értem. Sajnállak nagyon. Nem hiszem, hogy anyud eszét annyira elvenné, hogy kirakjon. Szerintem is, ha még egyszer felhozza a témát, mondd meg, hogy nem szándékozod elhagyni a tulajdonodat, míg férjhez nem mész.
2012. júl. 23. 22:11
 19/27 A kérdező kommentje:

Rendesen sírok... APU SOHA DE SOHA nem hagyná ezt ha élne :(

Amúgy rendes a pasi legalábbis addig rendes volt velem ameddig szó szerint ezt nem mondtam neki "ameddig nincs kivel és nincs hova addig nem költözök el"

na és itt kezdtek megváltozni a dolgok...

2012. júl. 23. 22:14
 20/27 anonim ***** válasza:

Kié a ház?

Ha az anyádé akkor nem fog kirakni kivéve ha nem szeret.Dolgozol is és ráadásul haza adod a fizetésed felét ami nagyon szép dolog úgyhogy szerintem annak a fickónak kussba kéne lennie,főleg ha nem dolgozik...na az nagyon szánalmas lenne

2012. júl. 24. 02:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!