Apám el akar itthonról küldeni. Mit tennétek a helyemben?
Másik szülő, rokon nem jöhet szóba?
Egyetemi kollégium, olcsóbb albi?
Szerintem ezt a helyzetet máshogy nem lehetne megoldani.. vagyis én nem tudnám máshogy..
Sok szerencsét Neked!
Fújj Te!!!!
Én is cigány vagyok(félig) de ez a nő undorító.
Képzelem hogy típikus maradi,kigyűrt,kirafinált minden hájjal megkent nőszemély,nagyon sajnállak.Próbálj elmenni koliba ott jobb lesz, a 7végeket meg majd csak kibírod valahogy!Sok sikert neked!
Reagálva a többiekre : a diákhitel nem megoldás,vagyis ha megoldás is- csak átmeneti.A kérdésfeltevő várhatóan nem fog 20 évig egyetemre járni,s ha egyszer befejezi a sulit,akkor rászakad a teljes csőd,a családja már romokban,és még az adósságtenger is rázúdúl.
Ez nem megoldás.
Az édesanyja nyilván meghalt, azért nem jöhet számításba.
Ha ennyire ki akarnak dobni, ne várd meg! Menj el, ha sokan béreltek albit, úgy olcsó, v menj koleszba - bár ahhoz ált. nagyon jó átlag kell. :)
Apádról megvan a véleményem, téged meg sajnállak. Amúgy mintha saját magamról olvastam volna. Itt is apa totál megváltozott, a nevelőm már küldene innen, a két mostohaöcsémmel sokkal kedvesebbek apa is), mint velem. Ez van, ezt kell szeretni.
Kérdezz rá szakértő embertől. (Ha ügyvéddel nem tudsz beszélni, akkor az önkormányzat gyámügyi vagy szociális osztályán biztos van valaki, aki tud felvilágosítást adni, és lehet, hogy ingyenes ügyvéd tanácsadó is van az önkormányzaton, vagy a családsegítőben).
Édesapádnak valószínűleg tartási kötelezettsége van addig, amíg az első szakmát meg nem szerzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!