Anyám új pasija nem fizet. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Anyámnak lett egy új pasija , és én amikor találkozok vele úgynevezett "elfogadási pénzt" szedek be tőle. Ami azt jelenti , hogy normálisan viselkedek vele. Eddig jól is ment a dolog , de most már néha elfelejti a dolgot. Hogy tudnám jobb belátásra bírni?2013. júl. 27. 14:51
11/53 anonim válasza:
De egy undorító féreg vagy! Remélem, boldogtalan maradsz egész nyamvadt életed során!
12/53 anonim válasza:
Te nem szaladsz százzal. Mondjuk bővebben kifejthetnéd, miért van szükség az "elfogadási pénzre"?!
A kérdést olvasva először, azt hittem, nem akar fizetni a rezsibe, vagy ilyesmi... Menj el dolgozni és lesz pénzed...
13/53 anonim válasza:
Öcsém szerintem jólcsinálod :D énis ezt tenném :D de szerencsére nekem a szüleim rendbe vannak jó a házasságuk. Ha annyira hozzátok akar menni nemcsak anyukáddal kell jóbalennie:D
14/53 A kérdező kommentje:
Ő tönkreteszi a családomat. Én nem teszem tönkre az életét egy kis zsebpénzért cserébe. Hú ha nagy szemét vagyok.
2013. júl. 27. 15:19
15/53 anonim válasza:
Miért és hogy teszi tönkre????? Ezt is kifejthetnéd, bár ez a lefizetési módszer sem megoldás, láthatod magadon: megszoktad és már hiányzik. Szerinted helyes, hogy pénzt kérsz cserébe?
16/53 A kérdező kommentje:
Egyszerű: vele csalta meg apámat.
2013. júl. 27. 15:25
17/53 anonim válasza:
Akkor miért nem anyádtól kérsz pénzt, ha ő ment félre? Hol a logika? Talán apádnak nem áll a kuki a sok szteroidtól:)
18/53 anonim válasza:
És akkor csak ő a hibás? A kedves anyukád fejéhez pisztolyt szorított, hogy csalja meg apudat? Gondolkozz el egy kicsit.
19/53 anonim válasza:
Anyud is hibás meg a csávó is. Igen mind2, de a csávó lépett be az életetekbe. Fizessen hamár egy gyerek lelki világa tönkrement miatta. Mond meg neki hogy fizessen vagy bajok lesznek.
20/53 anonim válasza:
Igazából Te is megérdemled, meg a férfi is. Logika nincs benne, anyukádhoz kellene fordulnod ez ügyben, ha ennyire kell a pénz. Szinte lényegtelen már, hogy ki csalt meg kit. De szerinted, helyes ez a pénzt elfogadok - dolog?? Boldogabb vagy pár ezer forinttól? Ez a tipikus kilóra megvehető - szituáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!