Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám új pasija nem fizet....

Anyám új pasija nem fizet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Anyámnak lett egy új pasija , és én amikor találkozok vele úgynevezett "elfogadási pénzt" szedek be tőle. Ami azt jelenti , hogy normálisan viselkedek vele. Eddig jól is ment a dolog , de most már néha elfelejti a dolgot. Hogy tudnám jobb belátásra bírni?

2013. júl. 27. 14:51
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
87%
De egy undorító féreg vagy! Remélem, boldogtalan maradsz egész nyamvadt életed során!
2013. júl. 27. 15:11
 12/53 anonim ***** válasza:
92%

Te nem szaladsz százzal. Mondjuk bővebben kifejthetnéd, miért van szükség az "elfogadási pénzre"?!

A kérdést olvasva először, azt hittem, nem akar fizetni a rezsibe, vagy ilyesmi... Menj el dolgozni és lesz pénzed...

2013. júl. 27. 15:12
 13/53 anonim ***** válasza:
5%
Öcsém szerintem jólcsinálod :D énis ezt tenném :D de szerencsére nekem a szüleim rendbe vannak jó a házasságuk. Ha annyira hozzátok akar menni nemcsak anyukáddal kell jóbalennie:D
2013. júl. 27. 15:16
 14/53 A kérdező kommentje:
Ő tönkreteszi a családomat. Én nem teszem tönkre az életét egy kis zsebpénzért cserébe. Hú ha nagy szemét vagyok.
2013. júl. 27. 15:19
 15/53 anonim ***** válasza:
100%
Miért és hogy teszi tönkre????? Ezt is kifejthetnéd, bár ez a lefizetési módszer sem megoldás, láthatod magadon: megszoktad és már hiányzik. Szerinted helyes, hogy pénzt kérsz cserébe?
2013. júl. 27. 15:23
 16/53 A kérdező kommentje:
Egyszerű: vele csalta meg apámat.
2013. júl. 27. 15:25
 17/53 anonim ***** válasza:
92%
Akkor miért nem anyádtól kérsz pénzt, ha ő ment félre? Hol a logika? Talán apádnak nem áll a kuki a sok szteroidtól:)
2013. júl. 27. 15:26
 18/53 anonim ***** válasza:
100%
És akkor csak ő a hibás? A kedves anyukád fejéhez pisztolyt szorított, hogy csalja meg apudat? Gondolkozz el egy kicsit.
2013. júl. 27. 15:27
 19/53 anonim ***** válasza:
1%
Anyud is hibás meg a csávó is. Igen mind2, de a csávó lépett be az életetekbe. Fizessen hamár egy gyerek lelki világa tönkrement miatta. Mond meg neki hogy fizessen vagy bajok lesznek.
2013. júl. 27. 15:29
 20/53 anonim ***** válasza:
100%
Igazából Te is megérdemled, meg a férfi is. Logika nincs benne, anyukádhoz kellene fordulnod ez ügyben, ha ennyire kell a pénz. Szinte lényegtelen már, hogy ki csalt meg kit. De szerinted, helyes ez a pénzt elfogadok - dolog?? Boldogabb vagy pár ezer forinttól? Ez a tipikus kilóra megvehető - szituáció.
2013. júl. 27. 15:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!