Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert kezel ugy anyam, mint...

Miert kezel ugy anyam, mint egy ovodast?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom annyira undorito, amit csinal....15 eves vagyok, de elrakja az edessegeket meg a nasikat egyedul az ebed meg a szendicshez valo dolgok vannak keznel. A tobbi elrakja es meg kell kerdeznem, hogy ehetek-e es csak akkor ad, ha epp ugy van kedve akkor is vagy 3 kocka csokit vagy ket kekszet hozzamvag es ennyi. Fel kell hivnom, ha sutni akarok valamit es altalaban nem engedi meg csak nagyon ritkan. Multkor egyedul voltam itthon es sutottem sutit meg csak el se ronttotam, finom lett. Erre ahelyett, hogy ertekelne, hogy jot akartam neem...elkezd veszekedni, hogy neki mashoz kellett volna a liszt. Ha egyedul vagyok itthon es el akarok menni valahova akkor is fel kell hivnom. Multkor a boltig mentem csak ki, majd anyam azert is ordibalt, hogy miert nem hivtam fel, de 10 perc volt az egesz. Komolyan, mint az oviba....MINDENT MEG KELL KERDEZNEM! Masok akkor esznek amikor akarnak, azt amit akarnak. Barmikor leallhatnak sutni meg akarmi. Nekem meg mindenhez engedely kell. Miert?

ui: nem vagyok elhizva, nincs semmilyen betegsegem es anyagilag se allunk olyan rosszul, hogy ne tudnak megvenni neha a nasit vagy a sutihez a hozzavalokat.

2013. júl. 28. 17:55
 1/2 anonim ***** válasza:
40%
Nyilván nincs pénz alapanyagokra azért nem engedi hogy főzz mert ha te el sütögeted a dolgokat ő másnap már nem tud mível fözzni hogy mindenkinek jusson.
2013. júl. 28. 19:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Ebből csak az jön le nekem, hogy ANYU és ÉN. Nem vagytok többen? Nincs testvéred vagy apád? Ők nem szólnak bele és őket nem teremti rendre?

Én azt sejtem, hogy nagyon félt téged és mindenről tudni akar, amit teszel. Ez talán azért van, mert csak ketten vagytok?

Miért csak azt látod benne, hogy neked mi lenne jó és azt ő hogyan ítéli meg? Miért nem IGAZODSZ hozzá valahogy? Akkor talán ő is jobban nyitva állna a te óhajaid előtt.

Azt sohasem tudhatod, hogy másnak milyen a családi élete. Egyesek bevallják, mások nem, vagy hazudnak róla. Ne ítéld el őt. Valószínű, hogy mivel az édesanyád, ezért jót akar neked. És azt se feledd, ha neked BÁRMI BAJOD lesz, ŐT VISZIK BÖRTÖNBE!!! Tudom, 15 évesen már majdnem nagy lány vagy, megértem. De valami csak van a háttérben, hogy ilyen veled?! Csak próbáld meg átgondolni és beszélni vele erről. Nem üvöltözni, hanem beszélni.

43/F

2013. júl. 28. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!