Mit tegyek akkor, hogyha már 20 éves vagyok, de az apám még mindig kisgyerekként kezel?
Ezen nem sokat tudsz valtoztatni. Majd megszokja, hogy nem vagy kisgyerek, de amig otthon laksz, amig nem lesz elettarsad a sajat lakasodban, amig nem leszel szulo, addig mindig gyerek maradsz. Utana is, de utana kevesbbe.
Ez teljesen normalis emberi reakcio toled is es tole is.
Majd te is ateled az o oldalat 25-30 ev mulva, mikor a tied lesz 20 eves. (Ne vedd kioktatasnak, csak 2.5 eve en is szulo vagyok, kezdem erteni a dolgokat:D)
22 vagyok, dolgozok, de még itthon élek, de anyám még van hogy reggel bejön a szobámba mikor szabadnapos vagyok felhuzza a redőnyt, közli hogy szellőztessek ki és kezdjek magammal valamit, mert már 9 óra van
ebédkor rámkiabál, hogy egyek többet stb
én konkrétan már agyvérzést kezdek kapni. költözés tervben
22L
hát..nem akarlak elkeseríteni,de én 35 éves vagyok(van férjem,és gyerekem),de a szüleim még sokszor úgy kezelnek mintha egy tudatlan taknyos lennék.
Sok vitánk volt már ebből..de magamat kímélve az idegeskedéstől,inkább már nem is érdekel és nem foglalkozok vele!
Ez van.
távolságtartás.
elköltözés
stb.
ez a megoldás.
kutyából nem lesz szalonna.
szülőből nem lesz barát.
vagy eleve ilyen hozzáállásu a szülő, vagy sose lesz ilyen.
költözz el s neveld a saját gyerekeidet. őket még érdemes megnevelni a szüleidet már nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!