Farsangon csináltunk képet2haverommal és feltettem fb-re akik c. k és úgy hívom a haveromat h "apa". De csak vicc és nem rejtettem el apáék elől a képet és apa meg meglátta, azt mondta h ezért a képért még kapni fogok, meg h legyen akkor ő az apám?
Most összevesztünk és nem tudom mit tegyek?De az csak egy kép egy kiírással és már felkapták a vizet anyával együtt. Azt mondták szedjem le a képet de nem szedtem le csupán csak elrejtettem h csak 3ember láthassa azt a képet. De minden hiába ha összevesztem apummal?
Mellesleg büntetésbe vagyok, elvagyok tiltva mindenkitől, de jogosan, de ezért megharagudni mikor az csak egy kép! Nem értem a mai szülőket?
Mit tanácsoltok?Mit tegyek?
Szerintem ez nem a "kifejezés" ebben az esetben sokkal közelebb áll a magyar nyelvben az apafejhez, mint az édesapához.
Próbáld meg ezt elmondani nekik.
Felhozhatod neki, hogy egyesek meg nem is a saját nevükön vannak fent a neten. (Ezért én is kaptam a szüleimtől jópár verbális pofont, aztán akkor kaptak észbe, amikor kiderült, hogy valaki után nyomoztak és mivel megvolt a neve, orrba-szájba szívatták.)
Vagy pl. sokan úgy becézik a Péter nevű haverjukat, hogy Jani - és mégsincs ebből patália.
Szerintem el fog múlni a haragjuk, mert minden csoda három napig (se) tart. Ha mégsem, akkor hozz fel érveket.
Esetleg pszichológust.
Aki elmagyarázza nekik hogy mi az az igazi probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!