Anyám szeretne kirakni, szeretne ha elhagynám a szülôi házat. Dolgozom, évek óta egyedül fizetem otthon a számlákat. Jogilag megteheti e azt, hogy eltávolíttasson ha én nem szeretnék menni? Az o nevén van a ház, de van valami jogszabály ami véd!
Jog ide vagy oda, én nem maradnék olyan ember házában, aki nem akarja, hogy ott legyek. Akkor sem, ha történetesen az anyám az illető, és a szülői házról van szó.
Én nem akarnék kolonc lenni senki nyakán. (Nyílván nem anyagilag kolonc, mert te fizeted a számlákat, hanem a jelenlétemmel nem akarnék senkit sem zavarni, és könyörületből meghúzni magam.)
Igen,ezt Én sem szeretném,de sajnos jelenleg nem engedhetem meg magamnak hogy egybôl elköltözzek.
Sajnos nem egyszerû a helyzetem!
Nem tudok se lakást se szobát bérelni,mert nem engedhetem meg magamnak,jelenleg!
Egyik napról a másikra nem tudok elmenni.Sosem volt jó a viszonyom anyámmal,csak az érdekelne hogy figyelembe véve azt,hogy a rezsi fizetéséért én felelek,amit igazolni tudok,megteheti e hogy az "utcára rak?!
Jogilag csak akkor távolítatthat el, ha súlyosan megsérted az együttélés szabályait.
Csak az anyukádé a ház? Gondolok elhunyt apára, aki után örökölhettél a házból.
Nem rakhat ki olyan könnyen, ez nem olyan egyszerű. Mi a bűnöd, hogy ezt szeretné?
Ha széthagyod a koszos zoknidat, ez nem ok. Csak példa volt.
Ez egy ikerház.A másik felében a kereszt szüleim laknak,de az Ő házrésze az ő nevén van!
Nincs bűnöm,az nem nevezhető bűnnek hogy nem vagyok hajlandó leadni a fizetésem ami a számlák befizetése után marad!
Mik az együttélés szabályai,hogy vonatkozik ez anyára és fiára?
Mitől lenne jogod? Ennyi erővel az albérlo is dönthetne ugy, hogy hopp, nekem jogom van itt lakni akar albérleti díj nelkul is, hiszen en fizetem a számlákat.
Ha a számlákat fizetni tudod egyebkent, akkor az albérleti díj is beleférne, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!