Anyám nem foglalkozik semmivel. Nem takarít, főzni is csak ritkán szokott. Elvárná, hogy én munka után takarítsak stb. mivel ő nyugdíjas igazán megtehetné. Kiszolgáltatja magát és elveszi a pénzem. Mit tehetnék?
Oké hogy a tiéd is a ház, de anyádé gondolom a haszonélvezet így akár ki is tehet téged az utcára. A házadat nem adhatja el csak úgy mert nem tulajdonos. Mást meg nem tudna vele csinálni.
Elköltözöl szépen, aztán ha meghal akkor visszamész ennyi.
Én apám is sz*rt mindenre rá amikor nyugdíjas volt. A húgom már nem bírta elköltözött, onnan nekem meg nem volt elég keresetem és akkor a párom is lehagyott, de amint jobb munkám lett és több pénzem egyből leléptem egy délelőtt alatt összeszedtem a cuccaim, kértem kölcsön kis teher autót és leléptem.
A házba egészen apám haláláig nem költöztem vissza. Persze elmentem hozzá látogatóba hát volt is ott kosz rendesen de legalább főzött magára.
Amikor meghalt akkor megkérdeztem a húgomat hogy kell-e neki a ház mivel ő is örökös volt így kettőnké értelem szerűen, de mivel anyukánk elhagyott minket, mármint lelépett, így nem volt neki haszonélvezete így mi döntöttük el ki lakjon benne. A húgomnak jó élete volt ő mondta hogy nyugodtan lakjak benne még az örökségéről is lemondott a javamra hogy akkor a későbbiekben ne okozzon gondot ha éppen eladnám.
Mivel a ház a kosz miatt eléggé le volt lakva így teljes felújítás, a gatyám ráment de megérte. Igaz ez tavaly volt, és még mindig csinálgatom, de már szép lett, és teljesen tiszta a páromnak tetszik, már gyereknek való hely lett.
Nem szeretnélek kiábrándítani de ha az albérletre nem lesz pénzed akkor a babára sem. Előbb egy normális párkapcsolat, normális munkahely, normális fizetéssel, egy élhető környezet és aztán a baba...
A férfi bármikor kiszállhat a kapcsolatból, elege lehet a gyereknevelésből de egy anya sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!