Mit csináljak ha anyám randizik a hátam mögött és nem
mondja el? Pedig a lánya vagyok
Figyelt kérdés
Ma anyám elment olyan délkörül , ő azt mondta hogy a kórházba ment de nem is.... Eléggé ki volt csípve ...olyan 15-00-kor ért haza... de egy autó hozta haza 1 idegen férfi üllt benne... de most anyám miért titkozólzik..
12L
2013. júl. 31. 16:27
1/10 anonim válasza:
Anyukád felnőtt nő. Magánélete van, amit illik tiszteletben tartanod. Ha be akar avatni megteszi, ha nem nem. Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ez az igazság: semmi közöd hozzá.
2013. júl. 31. 16:29
2/10 anonim válasza:
Lehet, hogy mégiscsak odament és ott találkozott egy ismerőssel, aki hazavitte, de ha mégis randizik, akkor talán még nem olyan komoly a dolog, hogy téged beavasson.
2013. júl. 31. 16:33
3/10 anonim válasza:
Szerintem az lenne nem normális, ha a randijait veled beszélné meg! Majd ha már komolyabbra fordul, úgyis megtudod.
2013. júl. 31. 16:34
4/10 anonim válasza:
Várj még egy kicsit, lehet, hogy idő kell neki, míg el meri mondani. Aztán ha nem mond semmit, egyszerűen kérdezz rá, mégiscsak az anyukád, együtt éltek, a te életedet is befolyásol(hat)ja a dolog...
Nekem az apám sokkal durvább volt, egy szó nélkül elvette az élettársát, és utána sem tőle tudtam meg. Nem csak emiatt, de ezután végleg megszakadt a kapcsolatunk.
2013. júl. 31. 16:38
5/10 anonim válasza:
Ez nem titkolózás, majd ha kellően komoly lesz a kapcsolata az adott férfival, akkor nyilván beszámol róla. Majd ha már te is pasizol, világossá válik számodra, hogy nem mutatunk be mindenkit, meg nem mesélünk mindenkiről csak ha már elég komoly a kapcsolat hozzá.
2013. júl. 31. 16:41
6/10 anonim válasza:
Lehet,hogy csak 1 ismerőse volt,akivel összefutott,és felajánlotta h hazaviszi.
Amúgy meg az anyukád felnőtt nő,és neked (akárhogy szépítem) nem sok közöd van hozzá,hogy kivel randizik.Ha komolyra fordul a dolog,úgyis megtudod.Addig meg foglalkozz a saját dolgaiddal. :)
2013. júl. 31. 16:51
7/10 anonim válasza:
Anyud hazas es Apuddal eltek egyutt?
2013. júl. 31. 17:10
8/10 anonim válasza:
Apukád hol van a képben? No meg mi az, hogy a hátad mögött? Talán szeretnéd végignézni a randiját mint egy TV müsort:-))
2013. júl. 31. 17:10
9/10 anonim válasza:
nagyon kiakadnék ha a 12 éves lányom számon kérné azt h mit csinálok
nagyon kicsi vagy még ehhez szal szedd elő a Barbit és játssz vele
2013. júl. 31. 17:17
10/10 anonim válasza:
Fontos a mama és a lánya közötti őszinte, baráti kapcsolat, oda-vissza. Szerintem nyugodtan rákérdezhetsz, hogy: Anya, ki volt az a férfi, aki múltkor hazahozott Téged? Régi ismerősöd? Ha csak elüti a választ, akkor ne erőltesd. Ha valóban kapcsolatuk van, idővel el fogja mondani neked is, hiszen biztos fontos neki, hogy ha esetleg hosszú távú lesz a kapcsolatuk, akkor Te is elfogadd azt a férfit. Légy türelmes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!