Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért erőszakolja ezt...

Anyám miért erőszakolja ezt rám ennyire?

Figyelt kérdés

Az anyai ágon lévő nagymamámmal élünk együtt és most újra megtalálta a nővérét és kitalálták, hogy mennyünk ki hozzájuk Svájcba. Na most ha mindent összeadunk ez költségben túl sok legalább 300 ezer Ft ha mindent beleszámolunk. Útiköltség, kaja, költőpénz stb. Plusz itthonra ugyanúgy a rezsi, nekem szeptemberben a suli kezdés. Ezt is nehéz lenne összeszedni, de ők mégis ragaszkodnak hozzá, ráadásul mondják, hogy biztos adank majd kint pénzt.

Na most én nem akarok kimenni, mert azt sem tudom kihez megyünk, nem is ismerem őket, ráadásul augusztus végén akarnak. Na most nőgyógyászhoz is el kéne mennem, de anya mindig azzal jön, hogy majd, mert sokkal több fontosabb dolog van. Amit szeretnék ahhoz sajnos szülő kell így egyedül nem mehetek el. Akkor a barátom miatt sem akarok kimenni, pont arra a hétre tervezik, amikor végre itthon lenne egy hetet. Így is egész évben dolgozik. Meg most kimegyünk és mit csinálunk? 86 évesek azok akikhez megyünk... nem akarok ott lenni se. Meg van egy kutyám. Őt sem akarom itthon hagyni egyedül. Plusz itt a kert is, azzal is foglalkozni kéne.

De anyám csak erőszakol, hogy akkor is menni fogok ha nem akarok, őt nem érdekli stb. Jó helyen tudnénk itthon maradni. Két utcával arrébb laknak a barátomék és a szülei mondták, hogy nyugodtan maradjak addig náluk. Aludni tudok hol, senkit nem zavarnék stb. Amúgy is jóban vagyunk már több mint 10 éve. Meg anyáék is, velem együtt. De, hogy nekem akkor is mennem kell. 17 éves vagyok, más már nyaralni elmehet egyedül, de én még csak arra sem szavazhatok, hogy itthon maradjak. Ráadásul jó kezekben maradnék itthon. Én értem, hogy félt, de nem érti meg, hogy nekem ez egy kész kín.

Mit tegyek?

2013. aug. 1. 14:16
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Ha ilyen rossz helyzetben vagytok akkor minek van még kutyátok is, nem értem? Felelőtlenség.
2013. aug. 2. 15:44
 22/36 A kérdező kommentje:
Szerintem egy kis pincsi az nem felelőtlenség.
2013. aug. 2. 15:47
 23/36 anonim ***** válasza:

Itt mindig ilyen ellenségesek a válaszok, a következő az lesz, hogy miért van nálatok net, ha ennyire nem engedhetitek meg...

Én nem ismerem pontosan a helyzetet, de az is lehet, hogy ezt nem beszéltétek át alaposan anyukáddal és nem érti teljesen a problémádat. Nálunk is van ilyen, hogy nem ülünk le ahhoz, hogy megbeszéljük a problémát csak félszavakkal vitatkozunk és senki sem érti a másik álláspontját. Szerintem ülj le anyukáddal és világosan mondd el neki, amit itt is leírtál. Ha látja, hogy mennyi érv szól amellett, hogy ne menj, akkor talán elgondolkozik.

2013. aug. 4. 10:43
 24/36 A kérdező kommentje:

Tudom, itt sajnos néha sokan vannak olyanok, akik egyszerűen nem tudják felmérni a helyzetet. Amikor anyával leültünk megbeszélni, akkor is azt mondta, hogy menni kell. De egyelőre még azt sem tudjuk hogy miből. Apa ha bele gebed a munkába se fog 100 ezernél többet kapni.

Köszönöm szépen a válaszodat!

2013. aug. 4. 10:48
 25/36 anonim ***** válasza:
0%

Én meg azt látom, hogy csak sírni jöttél ide, s nem megoldásért. Pluszban még osztod is az észt.

Engem az érdekelne, ha megszűnne ez az oldal, akkor mit kezdene magával ez a rengeteg szerencsétlen, döntésképtelen, életre képtelen... (tisztelet a kivételnek)

2013. aug. 4. 11:58
 26/36 A kérdező kommentje:
És te mit kezdenél magaddal? Te sem tudnád osztani észt..
2013. aug. 4. 12:00
 27/36 anonim ***** válasza:
0%
Én nem itt élem az életem, cucika:)
2013. aug. 4. 12:06
 28/36 A kérdező kommentje:
mégis itt vagy
2013. aug. 4. 12:23
 29/36 anonim ***** válasza:
:))
2013. aug. 4. 12:41
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

Istenem szánalmasak vagytok. A kérdező azért tett fel egy kérdést mert segítségre, és tanácsra van szüksége, nem erre hogy itt csesztessék amikor van elég baja.

Húzzatok a nagy büdös francba és hagyjátok már békén!!! Nem hiszem el, hogy ezen az oldalon csak a veszekedés, a piszkálódás megy. Ha valami nem tetszik nem kell ideírni, hogy mégjobban lerágd mások idegrendszerét!

Most tudom le leszek pontozva, de az sem érdekel, úgy ahogy te leírtad a véleményedet, úgy gondolom én is leírhatom!

2013. aug. 4. 12:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!