Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A páromnak van két fia akik...

A páromnak van két fia akik 19 és 12 évesek. A kicsi fiút most hozzánk akarja költöztetni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem elég, hogy a gyerek utál de ha belegondolok, hogy ezentul három főre kellene mosnom, főzni, takarítani kiráz a hideg. Tudom, hogy én vagyok a hibás amiért egy családos pasival élek de ez van. Mit tanácsoltok, belemenjek, hogy a fiú hozzánkköltözzön? 23/L
2013. júl. 12. 21:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/82 anonim válasza:
Szerintem ha oszinten szereted, akkor elfogadod ugyan ugy a kis sracot is magatok melle.. mert ez igen nagyot dob az egeszen. a kisrac nem tehet semmirol. tehat elotted all a dontes hogy mit akarsz!
2013. júl. 15. 07:07
 82/82 anonim ***** válasza:
100%
22.41-essel abszolút egyet értek. Egy párkapcsolat/együttélés szerintem sem úgy működik, hogy az én házam az én váram... Szerintem pont, hogy az az undorító dolog, hogy kihasználom, hogy én házamban lakunk és össze vissza dirigálok. Ez így nem egyenrangú kapcsolat. Az összeköltözésnek az a lényege, hogy új közös életet kezdek a barátnőmmel, nem pedig az, hogy házvezetőnőnek használom, és ha nem hajlandó azt csinálni amit én mondok, meg feltétel nélkül alkalmazkodni azokhoz a döntésekhez amiket hozok, akkor repülhet...ilyen egy hülye hozzáállást..megőrülök. Szerintem a kérdezőnek ugyan úgy joga van beleszólni, hogy mi zajlik a közös otthonukban.
2013. júl. 15. 07:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!