A páromnak van két fia akik 19 és 12 évesek. A kicsi fiút most hozzánk akarja költöztetni. Mit tegyek?
Ha az ő háza, akkor gyakorlatilag nulla beleszólásod van abba, hogy a gyereke (aki tulajdonképp a törvényes örökös, tehát több köze van a házhoz, mint neked valaha) odaköltözik-e vagy sem.
Ha nem bírod, akkor neked kell lelépned.
Nekem lenne pát kérdésem, ha nem bánod. Miattad mentek szét a gyerekek anyjával? Hol van anyuka? Egy 12 éves gyereket enged hozzátok, a nagyot nem? Vagy a 19 éves már önálló?
Ha miattad mentek szét, kutyakötelességed gondoskodni a gyerekről. Ha nem, megértem, hogy 23 évesen nem vágysz egy 12 éves pótgyerekre. Én biztosan nem vágytam volna. Még most is nehéz lenne nem a sajátomról gondoskodni, de ezt tudom magamról, ezért nem megyek bele ilyen kapcsolatba. A te esetedben viszont ha tényleg ilyen ellenérzéseid vannak, nincs más, mint a szakítás. Persze előtte próbáld ki a helyzetet, és még az is lehet, hogy megszereted a gyereket, akinek biztosan nem könnyű most. A kérdésem fennáll: hol van anyuka?
Nem tudom felfogni hogy mégis milyen tanácsot vársz?!
Inkább a nqgyobbik fia illik hozzád. Korban is, meg felfogásban is. Bár kitudja, lehet ő az éretebb kettőtök közül... :/
7-es vagyok,továbbra is nagyon gáz vagy! Dehogy szereted Te ezt a szegény Embert! Akkor szeretnéd Vele együtt a Gyerekét is!!!! Ez a házimunka egy hülye kifogás,mint az többen is írták,szinte semmivel se lenne több,de ezt Te is tudod. Még a Párod az,aki azt mondja Neked hogy próbáld meg? Nem szégyenled,hogy egyáltalán ilyeneket gondolsz,de még ezt fel is hoztad Neki?:o Nem semmi....
Párom legnagyobb Gyereke is 13 éves,Én 24 vagyok,imádjuk egymást,örülnék ha Velünk lakna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!