A páromnak van két fia akik 19 és 12 évesek. A kicsi fiút most hozzánk akarja költöztetni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem elég, hogy a gyerek utál de ha belegondolok, hogy ezentul három főre kellene mosnom, főzni, takarítani kiráz a hideg. Tudom, hogy én vagyok a hibás amiért egy családos pasival élek de ez van. Mit tanácsoltok, belemenjek, hogy a fiú hozzánkköltözzön? 23/L2013. júl. 12. 21:13
11/82 anonim válasza:
12 éves, nem kell fürdetni, nem gond... Kié a a lakás amúgy? A te neveden is van? vagy csak a párodé?
12/82 anonim válasza:
Előre is tudtad, hogy vannak gyerekei, előbb kellett volna gondolkodnod! Ha már eleve nem rajongasz az ötletért, akkor lépj ki a kapcsolatból!
13/82 A kérdező kommentje:
#9 Tudtam, hogy vannak gyerekei de nem gondoltam, hogy azt akarja a párom éljen a kicsi velünk.
2013. júl. 12. 21:29
14/82 anonim válasza:
Az összes többi szülő is ennyit dolgozik mint te és ha hazaér jön a házimunka... ilyen az élet. Akkor is meg kell csinálni ha fáradt vagy, mosolyogva, hogy ne érezzenek a gyerekek bűntudatot. Ez a szülők feladata. A tied is, mivel te (is) nevelni fogod a gyereket.
15/82 anonim válasza:
micsoda dilis nő vagy....ráz a hideg a dologtól ?akkor nem rázott amikor bekaptad apukának?szégyelld el magad
16/82 anonim válasza:
Ha kettötökre fözöl meg mosol, akkor a különbség jóformán semmi, kicsit több kaját készítesz, meg hetente egy géppel többet mosol. Takarítani meg tényleg nem kell többet.
17/82 anonim válasza:
Nekem 3 gyerekem volt, és munka után kellett a háztartást ellátni.
Osszad be az idődet, akkor bírni fogod.
Azért 16 év korkülönbség elég sok. Tudhattad, hogy vannak gyerekei, akikről az apja nem fog lemondani. Mit csinálnál, ha lennnének közös gyerekeitek is? Őket is tehernek éreznéd?
18/82 A kérdező kommentje:
Azt mondta a párom próbáljuk meg és ha nem megy akkor szakítunk. Mégis meddig próbálkozzak? Jó vicc.
2013. júl. 12. 21:36
19/82 anonim válasza:
Igaza van annak aki azt írja csak kicsivel kell többet főzni + mosni. A gyerek apja milyen házimunkát csinál? Be kell osztani a munkát.
20/82 anonim válasza:
Az a baj, hogy te nem is akarod ezt az egészet és utálod a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!