Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A páromnak van két fia akik...

A páromnak van két fia akik 19 és 12 évesek. A kicsi fiút most hozzánk akarja költöztetni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem elég, hogy a gyerek utál de ha belegondolok, hogy ezentul három főre kellene mosnom, főzni, takarítani kiráz a hideg. Tudom, hogy én vagyok a hibás amiért egy családos pasival élek de ez van. Mit tanácsoltok, belemenjek, hogy a fiú hozzánkköltözzön? 23/L
2013. júl. 12. 21:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 anonim ***** válasza:
71%

Persze, mert a párodnak már van...és majd később te is másképp gondolhatod!

De a párodnak joga van a gyereket odaköltöztetni, nem kell a bele egyezésed!

A gyereke, érted?? És ez mindent felülír!

2013. júl. 13. 08:51
 62/82 anonim ***** válasza:
82%
Ha nem tetszik a rendszer,akkor pakolhatsz tőle.El ne várjad már azt,hogy nem engedi a házába a gyerekét,mert te gyűlölöd őket!!!!Ha mégis elvárod ezt tőle,akkor nagyon gusztustalan,utolsó nőszemély vagy.Valahogy nem is csodálom,hogy nem csíp téged az a gyerek...
2013. júl. 13. 08:59
 63/82 anonim ***** válasza:
78%

7-es,30-as vagyok.

Kár volt szerintem belekeverni a házimunkát,mint írtam, a Kérdezőnek sem ez a baja,ezt már Ő is bevallhatta volna,hogy ez csak kifogás a Gyerek ellen,hisz tényleg nem lesz nagyon több meló (ezt írtuk többen is).

Azt meg Válaszolók tartsuk már tiszteletben,hogy kiknél mi a szokás házimunka fronton,nem ez itt a kérdés igazából.

Kérdező,remélem elgondolkoztál itt a sok felháborodott válaszodon,hogy Nekünk többségnek igazunk van, és ügyes leszel és visszaveszel (nem kicsit), és befejezed ezt a csúnya ellenszenveskedést!?

2013. júl. 13. 09:07
 64/82 anonim ***** válasza:
100%
Már megint te? Vagy 10 ilyen kérdést tettél fel, aminek az vége, hogy de jó, hogy te nem akarsz gyereket, mert a pasid sem. Volt az abortuszos, meg más, most meg ez!
2013. júl. 13. 09:48
 65/82 anonim ***** válasza:
100%
hallod én a helyedben el cserélném a csávót a nagyobbik fiára közelebb is van hozzád korban is xd
2013. júl. 13. 09:56
 66/82 anonim ***** válasza:
53%
A saját érdekedben költözz el onnan, kiváncsi vagyok ki nevelné a gyereket,mert ilyen hozzáállással az apa biztos nem.Ez a mentalitás a női feladatok közé sorolja a gyereknevelést is.
2013. júl. 13. 10:21
 67/82 anonim ***** válasza:
51%

azért nem igazán értem a hozzászólásaidat,mert már irtad h a párod megmondta,h ha nem működik a dolog akkor szakit veled. vagyis neked nincs esélyed sem beleszólni ebbe.

én a helyedben máris lépnék,és nem azért mert jön a kiskrapek vagy sem,hanem mert úgy tűnik a párod nem igazán vesz emberszámba.

ráadásul azt is irtad h a kisfiú utál téged vagyis azzal amit a párod mondott és azzal h ennyire nem bir a gyerek egyértelműen lehet látni h mi sül majd ki a dologból

persze vághatsz jó képet de huzamosabb ideig nem fog menni. 1x borulsz ki és máris kidobnak.

ez egy szélmalomharc,ne menj bele. fiatal vagy,lehet még jó kapcsolatod,és ahhoz nem kell 2x annyi idős pasit választani mert te nem akarsz gyereket/hozzáteszem ennyi idősen én sem akartam,most 35 vagyok és van 3 :)/

szóval: lépj és találd meg a boldogságodat,én ezt kivánom neked!

2013. júl. 13. 10:28
 68/82 A kérdező kommentje:
Döntöttem: Megpróbálom elviselni a gyereket.
2013. júl. 13. 13:14
 69/82 anonim ***** válasza:
100%
Így is, úgy is repülni fogsz :)
2013. júl. 13. 13:15
 70/82 anonim ***** válasza:
100%
és ha ő nem visel el? amúgy meg: egy együttéléshez kevés ha csak elviseled
2013. júl. 13. 13:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!