A páromnak van két fia akik 19 és 12 évesek. A kicsi fiút most hozzánk akarja költöztetni. Mit tegyek?
Persze, mert a párodnak már van...és majd később te is másképp gondolhatod!
De a párodnak joga van a gyereket odaköltöztetni, nem kell a bele egyezésed!
A gyereke, érted?? És ez mindent felülír!
7-es,30-as vagyok.
Kár volt szerintem belekeverni a házimunkát,mint írtam, a Kérdezőnek sem ez a baja,ezt már Ő is bevallhatta volna,hogy ez csak kifogás a Gyerek ellen,hisz tényleg nem lesz nagyon több meló (ezt írtuk többen is).
Azt meg Válaszolók tartsuk már tiszteletben,hogy kiknél mi a szokás házimunka fronton,nem ez itt a kérdés igazából.
Kérdező,remélem elgondolkoztál itt a sok felháborodott válaszodon,hogy Nekünk többségnek igazunk van, és ügyes leszel és visszaveszel (nem kicsit), és befejezed ezt a csúnya ellenszenveskedést!?
azért nem igazán értem a hozzászólásaidat,mert már irtad h a párod megmondta,h ha nem működik a dolog akkor szakit veled. vagyis neked nincs esélyed sem beleszólni ebbe.
én a helyedben máris lépnék,és nem azért mert jön a kiskrapek vagy sem,hanem mert úgy tűnik a párod nem igazán vesz emberszámba.
ráadásul azt is irtad h a kisfiú utál téged vagyis azzal amit a párod mondott és azzal h ennyire nem bir a gyerek egyértelműen lehet látni h mi sül majd ki a dologból
persze vághatsz jó képet de huzamosabb ideig nem fog menni. 1x borulsz ki és máris kidobnak.
ez egy szélmalomharc,ne menj bele. fiatal vagy,lehet még jó kapcsolatod,és ahhoz nem kell 2x annyi idős pasit választani mert te nem akarsz gyereket/hozzáteszem ennyi idősen én sem akartam,most 35 vagyok és van 3 :)/
szóval: lépj és találd meg a boldogságodat,én ezt kivánom neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!