Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A páromnak van két fia akik...

A páromnak van két fia akik 19 és 12 évesek. A kicsi fiút most hozzánk akarja költöztetni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem elég, hogy a gyerek utál de ha belegondolok, hogy ezentul három főre kellene mosnom, főzni, takarítani kiráz a hideg. Tudom, hogy én vagyok a hibás amiért egy családos pasival élek de ez van. Mit tanácsoltok, belemenjek, hogy a fiú hozzánkköltözzön? 23/L
2013. júl. 12. 21:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 A kérdező kommentje:
De a kisfiú utál engem ha kéthetente két napot nálunk van követelőzik és olyan kupit csinál, hogy az nem emberi. Adjak neki egy hónap próbaidőt?
2013. júl. 12. 22:34
 32/82 anonim ***** válasza:
64%
Mégis mit gondoltál? Gyerek. Nem leteszed egy sarokba és ott marad. Te a hibád, hogy ilyen veled, neked kellett volna tenned a jó kapcsolatért.
2013. júl. 12. 22:37
 33/82 anonim ***** válasza:
88%
Az a gond, hogy ha adsz is próbaidőt és nem válik be, akkor te leszel az, akinek mennie kell.... A gyerek otthon van, az apja házában.
2013. júl. 12. 22:37
 34/82 anonim ***** válasza:
64%
Le leszek pontozva, de miért kéne szeretnie a gyerekét. Egy 12 éves már nagyon is tud undok lenni. Kérdező, megpróbálni megpróbálhatod, aztán ha nem jön össze, akkor sajnos vége. Apukának pedig vázold fel, hogy szálljon be a házi munkába, főleg, hogy ennyit dolgozol, a gyerek tartson rendet, mert ha lelépsz, akkor egyedül esetleg egy bejárónővel fogja megoldani. Akik pedig jönnek azzal, hogy ők is megcsinálják munka után, igen, de a saját gyerekre és gondolom besegIt apuka, mert 12 óra munka után, már szinte lehetetlen mindent egyedül.
2013. júl. 12. 22:39
 35/82 anonim ***** válasza:
76%
Mert összejött apucival. Talán az apának kéne lemondania a gyerekeiről, mert most épp egy fiatal punci várja otthon?
2013. júl. 12. 22:42
 36/82 anonim ***** válasza:
90%
Te vagy próbaidőn. Ha nem tudtok így családként működni, csomagolhatsz.
2013. júl. 12. 22:42
 37/82 anonim ***** válasza:
31%

én is ezt gondolom, hogy 12 óra munka után, plusz utazás, mi ideje marad az embernek? alvás, meg előkészület a következő napra.

ha a férfi nem segít be, akkor ne csinálj te se semmit.

én nem csinálnám.

elég luxus, hogy megkapott egy 20 évvel fiatalabb nőt, és még házvezetőnőnek is használja a lakhatásért cserébe...

2013. júl. 12. 22:45
 38/82 anonim ***** válasza:
32%
De a gyerek körüli teendők zömét úgy gondolom, hogy az apjának kéne vállalnia. Nevelést is. Ezt beszéljétek meg.
2013. júl. 12. 22:47
 39/82 A kérdező kommentje:
Attól félek a legjobban, hogy a gyerek majd keresztbetesz nekem az apjánál. Oké megpróbálom.
2013. júl. 12. 22:52
 40/82 anonim ***** válasza:
26%

"Mert összejött apucival. Talán az apának kéne lemondania a gyerekeiről, mert most épp egy fiatal punci várja otthon?"

Szerinted akkor kötelezően jön a szeretet, még akkor is ha a gyerek bunkó? Meg kell próbálni együtt élni, de ha nem megy, ne erőltesd. Apukának nem kell lemondania, de neki se kötelező imádnia a gyereket. Ő nem úgy ment a kapcsolatba, hogy mostohaanyuka lesz, talán az ő oldala is érthető, mert más kéthetente egy hétvége, mint minden nap.

2013. júl. 12. 22:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!