A páromnak van két fia akik 19 és 12 évesek. A kicsi
fiút most hozzánk akarja költöztetni. Mit tegyek?
31/82 A kérdező kommentje:
De a kisfiú utál engem ha kéthetente két napot nálunk van követelőzik és olyan kupit csinál, hogy az nem emberi. Adjak neki egy hónap próbaidőt?
Mégis mit gondoltál? Gyerek. Nem leteszed egy sarokba és ott marad. Te a hibád, hogy ilyen veled, neked kellett volna tenned a jó kapcsolatért.
2013. júl. 12. 22:37
Az a gond, hogy ha adsz is próbaidőt és nem válik be, akkor te leszel az, akinek mennie kell.... A gyerek otthon van, az apja házában.
2013. júl. 12. 22:37
Le leszek pontozva, de miért kéne szeretnie a gyerekét. Egy 12 éves már nagyon is tud undok lenni. Kérdező, megpróbálni megpróbálhatod, aztán ha nem jön össze, akkor sajnos vége. Apukának pedig vázold fel, hogy szálljon be a házi munkába, főleg, hogy ennyit dolgozol, a gyerek tartson rendet, mert ha lelépsz, akkor egyedül esetleg egy bejárónővel fogja megoldani. Akik pedig jönnek azzal, hogy ők is megcsinálják munka után, igen, de a saját gyerekre és gondolom besegIt apuka, mert 12 óra munka után, már szinte lehetetlen mindent egyedül.
2013. júl. 12. 22:39
Mert összejött apucival. Talán az apának kéne lemondania a gyerekeiről, mert most épp egy fiatal punci várja otthon?
2013. júl. 12. 22:42
Te vagy próbaidőn. Ha nem tudtok így családként működni, csomagolhatsz.
2013. júl. 12. 22:42
én is ezt gondolom, hogy 12 óra munka után, plusz utazás, mi ideje marad az embernek? alvás, meg előkészület a következő napra.
ha a férfi nem segít be, akkor ne csinálj te se semmit.
én nem csinálnám.
elég luxus, hogy megkapott egy 20 évvel fiatalabb nőt, és még házvezetőnőnek is használja a lakhatásért cserébe...
2013. júl. 12. 22:45
De a gyerek körüli teendők zömét úgy gondolom, hogy az apjának kéne vállalnia. Nevelést is. Ezt beszéljétek meg.
2013. júl. 12. 22:47
39/82 A kérdező kommentje:
Attól félek a legjobban, hogy a gyerek majd keresztbetesz nekem az apjánál. Oké megpróbálom.
"Mert összejött apucival. Talán az apának kéne lemondania a gyerekeiről, mert most épp egy fiatal punci várja otthon?"
Szerinted akkor kötelezően jön a szeretet, még akkor is ha a gyerek bunkó? Meg kell próbálni együtt élni, de ha nem megy, ne erőltesd. Apukának nem kell lemondania, de neki se kötelező imádnia a gyereket. Ő nem úgy ment a kapcsolatba, hogy mostohaanyuka lesz, talán az ő oldala is érthető, mert más kéthetente egy hétvége, mint minden nap.
2013. júl. 12. 22:54
Kapcsolódó kérdések: