A páromnak van két fia akik 19 és 12 évesek. A kicsi fiút most hozzánk akarja költöztetni. Mit tegyek?
az a baj, hogy az, hogy szerelmes vagy, nem elég indok, hogy benne maradj egy megalázó kapcsolatban.
de ezt majd csak később fogod megérteni, mikor rájössz, hogy éveket pazaroltál el.
:/
megalázó kapcsolat, hogy azért, mert a férfi házában laksz, neked kell minden házimunkát elvégezni, úgy, hogy mellette rengeteget dolgozol.
Ha az én gyerekem lennél (igaz, még nem lehetnél a korod alapján), nem engedném, hogy ezt csinálják veled.
erre mondom. fiatalon az ember nagyon sokmindent eltűr.
NEM azért a Kérdezőé a házimunka,mert akárki házában is lakik,hanem a Párja ilyen habitus (Ők ezt meg is beszélték TARTSUK MÁR TISZTELETBEN),ezt a házimunka témát hanyagoljuk már,mert nem a kérdéshez tartozik!
Kérdező! A 73-asod írta le rövidben amit gondolok erről! Kajakra nem érted az egész lényegét? ÍGY BELE SE FOGJ!!!!
Utoljára 63-as voltam.
Én komolyan nem értem miért gondolja mindenki, hogy ennyire normális amit ez a férfi csinál. Teljesen mindegy, hogy kinek a lakásában élnek, ha én együtt élek valakivel, akkor minden közös és kikérem mindenről a párom véleményét. Szerintem az nem úgy működik, hogy kijelentem, hogy holnaptól kicsi Pistike velünk lakik, és egyébként te fogod ellátni, hiszen én a kisujjamat sem mozdítom. Ez nem egy normális, egészséges kapcsolat. Persze egy szülőnek a gyermeke elsőbbséget élvez, de ha a párja is fontos neki, akkor megpróbál kompromisszumot találni. Például azt mondja, hogy ebből és ebből az okból kifolyólag jó lenne, ha Pistike velünk lakna, de tudom, hogy nagyon leterhelt vagy, természetesen a gyerek nevelése elsősorban az én dolgom lesz, ő is kiveszi majd a részét a házimunkából és megpróbálok nektek segíteni, hogy jobb legyen a viszonyotok. Őszintén szólva még így is meg tudnám valahol érteni a kérdezőt, ha ez neki sok lenne, hiszen ő már a kapcsolat elején tisztázta, hogy nem szeretne gyereket, és akkor még arról szó sem volt, hogy Pistike is ott lakik, valószínűleg ha már a kezdet kezdetén is így van, akkor a kérdező bele sem megy ebbe a kapcsolatba. Viszont ebben az esetben, ha a kérdező nem tud kompromisszumot kötni, akkor az az egyetlen megoldás, ha még most csomagol és lelép. Én egy ilyen férfi mellől, aki ennyire semmibe vesz egyébként is ezt tenném.
Persze most majd jönnek az ősanyák, akik jól kifejtik, hogy a kérdezőnek még szoptatnia is kellene más nő 12 éves gyerekét, hiszen ez a dolga, mert ő a nő, és ezért kötelessége a párja gyermekét szülő módjára nevelni, önmagát feláldozni érte, mert csak. De kérdező, azért próbálj meg logikusan gondolkozni, ha neked nem kell a gyerek akkor nem kell, lépj le, semmilyen kötelezettséged nincs egy olyan gyermekkel kapcsolatban, akit nem te vállaltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!