Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A páromnak van két fia akik...

A páromnak van két fia akik 19 és 12 évesek. A kicsi fiút most hozzánk akarja költöztetni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem elég, hogy a gyerek utál de ha belegondolok, hogy ezentul három főre kellene mosnom, főzni, takarítani kiráz a hideg. Tudom, hogy én vagyok a hibás amiért egy családos pasival élek de ez van. Mit tanácsoltok, belemenjek, hogy a fiú hozzánkköltözzön? 23/L
2013. júl. 12. 21:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 anonim ***** válasza:
55%
De, ő lett a mostohaanyuci. Már nem kéthetente, hanem mindennap, de akkor is az lett. A pasi kéne, a gyereke már nem?
2013. júl. 12. 22:56
 42/82 anonim ***** válasza:
33%
Igen és? Azért tette fel a kérdést, mert fél.Gondolom nem számItott rá, lehet Igy az elején be se vállalta volna a párját.Nem kell letámadni, jogos a félelme.
2013. júl. 12. 22:58
 43/82 A kérdező kommentje:
Nem leszek soha az anyja mert én nem fogom nevelni főzök mosok rá de ennyi.
2013. júl. 12. 22:59
 44/82 anonim ***** válasza:
75%
Akkor korabeli, gyermektelen pasival kellett volna kezdeni. Azt sem hihette, hogy ő majd kimarad az egészből?!
2013. júl. 12. 23:00
 45/82 anonim ***** válasza:
68%
Ja akkor ne neveld, de ne is várd, hogy tiszteljen, te leszel a cseléd, ennyi :D
2013. júl. 12. 23:00
 46/82 anonim ***** válasza:
47%

én már ott nem lennék együtt vele,hogy te csinálsz mindent. ez a gáz még mindig a világon,hogy a nő dolga az otthoni dolog, mikor a férfinek is kötelessége besegíteni.

sajnos a legtöbb nő itt egy cseléd, azért ért egyet az apucival.

2013. júl. 12. 23:43
 47/82 anonim ***** válasza:
82%
46: azért értünk egyet az apucival, mert ő él a saját házában és a saját gyerekéről van szó hogy ott lakjon-e (aki később a ház örököse). Itt nincs beleszólása a kérdezőnek, hogy belemenjen-e, hogy a gyerek ott lakjon.... Sőt itt többen javasolták, hogy a gyerek is lássa el magát. Egyáltalán nem normális az, hogy a munka mellett a nő végezze az összes házimunkát. A pasinak csak ingyencseléd kell, egy fiatal gyermektelen lánnyal nincs is gond, mert nem hozza oda a gyerekét, kész főnyeremény...
2013. júl. 12. 23:51
 48/82 anonim ***** válasza:
53%
Egy utolsó házimunkát kell már csak elvégezned: pakold össze a cuccaidat és költözz el onnan. :DD
2013. júl. 13. 03:34
 49/82 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező, elgondolkodtál már azon, hogy a majdnem 20 évvel idősebb párod miért is van veled? Kérdezd csak meg, hogy akkor is együtt lenne-e veled, ha te elvárnád tőle, hogy besegítsen a házimunkába, vagy ha legalább 10 évvel idősebb lennél? Te elgondolkodtál már azon, hogy ez az ember téged cselédnek tart, Kérdező, használd már a fejed, napi 12 órát dolgozol és emellett a te drága párod fel sem ajánlja, meg sem kérdezi, hogy Kicsim, nincs szükséged segítségre, egész nap dolgoztál, látom nagyon fáradt vagy? Tudod, egy normális kapcsolatban ezt így szokás, az enyémben is, mindketten dolgozunk és elosztunk mindent, a házimunkát is. Őszinte beszélgetés volt köztetetek, vagy te csak szó nélkül belemész ilyen megalázó kapcsolatban, ahol nem vagy egyenragú? Szerinted nem tudta a párod már jóval ezelőtt, hogy a fia oda fog költözni, vagy ha nem is tudta, beszélhetett ő már erről a volt feleséggel, mivel az iskolaválasztást át szokták beszélni többször is a szülők. Félsz tőle komolyabb kérdéseket feltenni? Miért alázkodsz meg, hódolsz be? Elemezd már az életed, a kapcsolatodat ezzel az emberrel!!! Egyébként meg egyértelmű, hogy a fiát választaná helyetted, te gyakorlatilag a cselédje vagy és kedvező neki, hogy fiatal pipije van, akit lehet irányítani és egyfajta státuszszimbólum. Én hülye lennék egy férfival együtt lenni. Majd egyszer talán rájössz, csak ahhoz próbáld használni az agysejtjeidet.
2013. júl. 13. 06:32
 50/82 anonim ***** válasza:
49%
Szóba került, hogy a férjem akkor 17 éves lánya hozzánk költözik, akivel egyébként jó a viszonyom. Nálunk a házimunka felesben megy, ezért is mondtam, hogy oké, de egyrészt a lánynak is be kell szállnia, illetve a tanulmányi eredményét monitorozzuk (képességeinél sokkal rosszabbul teljesített). A férjem egyetértett, elmondta neki, a lány meggondolta magát és mégsem költözött.
2013. júl. 13. 06:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!