A páromnak van két fia akik 19 és 12 évesek. A kicsi fiút most hozzánk akarja költöztetni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem elég, hogy a gyerek utál de ha belegondolok, hogy ezentul három főre kellene mosnom, főzni, takarítani kiráz a hideg. Tudom, hogy én vagyok a hibás amiért egy családos pasival élek de ez van. Mit tanácsoltok, belemenjek, hogy a fiú hozzánkköltözzön? 23/L2013. júl. 12. 21:13
51/82 anonim válasza:
Hogy belemenjél-e? Mert majd azt hiszed, az számít, hogy te belemész-e vagy sem? Az apuka dönti el, ha meg nem tetszik, fogd a cokmókod, és költözz el...akkor nem kell 3 emberre főzz-moss-takaríts! Mert nem mindegy hogy 2 emberre csinálod, vagy 3, ugye?
Szerintem nemcsak buta vagy, hanem lusta is, ráadásul éretlen egy normális kapcsolathoz. Mert az nem csak a d@gásról szól...
52/82 A kérdező kommentje:
Azért megnéznélek, hogy ha napi 12 órát dolgozol és csak a hétvégéd szabad akkor te hogy vezetnéd a háztartást!
2013. júl. 13. 07:31
53/82 anonim válasza:
49-es vagyok, az utolsóra ne figyelj, de a többi normális válaszra igen. Elemezd már az életed te lány!!!! Miért te csinálod egyedül a házimunkááááát!!! 12 órát dolgozol és a párod ezek után is cselédnek használ, mert az vagy. Figyelj már oda arra, amiket itt tanácsolnak és gondolkodj. Úgy felidegesítettél, komolyan. Utálom az olyan férfiakat, mint a te párod és minél több olyan nő van, mint te, annál inkább fenn fog maradni ez a típusú férfi. 23 évesen nem boldogabb lennél egy olyan kapcsolatban, ahol egyenrangú vagy, ahol közösen a pároddal terveztek családot, ahol csak közös gyerek van, ahol a párod segít neked mindenben, sőt még fel is ajánlja a segítséget, ha látja, tudja, hogy fáradt vagy, akivel mindent őszintén megbeszéltek és odafigyel mindig arra, hogy neked is jó legyen minden? Nem érdemelnél meg egy olyan férfit, aki nem státuszszimbólumnak a korod miatt és cselédnek használ???
54/82 anonim válasza:
Hogy megnéznéd? Miért, azt hiszed, egyedül te dolgozol? Én 2 gyereket nevelek egyedül, 10 és 12 évesek, napi 10 órákat dolgozom, ha van túlóra hétvégén is dolgozom, és háztartást vezetek. Egyedül!
55/82 A kérdező kommentje:
53# Én nagyon szeretem őt és nem akarom fiatalabbra lecserélni akinek még munkéja sincs.
2013. júl. 13. 07:55
56/82 anonim válasza:
Utolsó, Gratulálok neked is,a Kérdezővel ketten megosztva elnyertétek az Év Cselédje Díját!!! Ezzel együtt mindketten büszke párja vagytok az ország két legsegítőkészebb és leginkább egyenrangú félként kezelő alfahímjének. Szerintem a továbbiakban a feneküket se felejtsétek kitörölni, mert ha szegények képtelenek elmosni maguk után akár egy tányért is, akkor nyílván komoly egészségügyi problémákkal küzdhetnek. Nem baj, csináljátok csak, legalább tovább veletek maradnak, mint egy olyannal, aki több egyenrangúságot és tiszteletet vár, mert ilyen ostoba nőket, mint ti nem minden bokorban találni.
57/82 anonim válasza:
Utolsó, te miről beszélsz? Én nem vagyok cselédje senkinek, egyedül élek a 2 gyerekkel.
58/82 anonim válasza:
Jó, akkor bocsánat, akkor csak a kérdezőé a díj. Készült jó pár felmérés több országban is és aszerint a magyar nők végzik a legtöbb házimunkát, a férfiak pedig a legkevesebbet Magyarországon. Na, itt tartunk. Lehet olvasni.
59/82 anonim válasza:
Kérdező, és ő is annyira nagyon szeret téged, mint te őt? Akkor is szeretne, ha nem végeznéd el a házimunkák felét, csak a te részed? Akkor is szeretne szerinted, ha nem ilyen fiatal és manipulálható lennél? Őszintén? Hányszor mondtál neki nemet, hányszor érvényesül a te akaratod? Te meghunyászkodsz, mert az ő lakásában élsz, neki meg van egy ingyen cselédje. Igaz, hogy nem sok párkapcsolatod volt, ha volt is rosszul sült el? Nagy tévedésben élsz, ha azt hiszed, aki fiatalabb, mint a párod nincs munkája, vagy nincs normális munkája. Képzeld, rengeteg fiatalabb férfi van, akinek nem csak hogy jó munkahelye van, de alig várja, hogy találhasson egy olyan nőt, akivel közösen családot alapíthat. Te szeretnél gyerekeket???? A párod 39 lesz, szerinted akar ő még gyereket?? Mit gondolsz, ha akarna is miben segítene neked otthon még a gyerek mellett?? Hányszor kérdezi meg, hogy hogy van, milyen volt a munkában, fáradt vagy, kell valamiben segíteni? Őszintén, kérdezd meg ezeket magadtól, aztán nem ártana beszélgetni a pároddal.
60/82 A kérdező kommentje:
Én nem akarok gyereket és kapóra jön, hogy a párom sem.
2013. júl. 13. 08:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!