Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon lelkifurdalásom van!...

Nagyon lelkifurdalásom van! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátnőm nagyon rossz anyagi helyzetben van,mert az apa elvesztette munkáját...a családja annyira kifutott a keretből,hogy nem volt pénz hó végére kajára.(van egy 5 éves kisfiú tesója is)én meg nagyon sajnáltam őket,és vettem nekik kaját,meg a kisfiúnak ami kellett,ruhát,cipőt.szégyellték láttam de-gondolom a pici miatt-elfogadták.Én anyának azt mondtam h új telefont akarok,előlegezze meg(egy hét múlva névnap)...telefon persze sehol,anya meg kérdezősködik...igyekszem visszatenni a pénzt,elmentem diákmunkára(délelőtt pénztáros vagyok)emiatt lógtam is és elmentem orvoshoz,aki bevette hogy beteg vagyok,kiírt igy megyek suli helyett melóba.de sz idő szorit anyunak meg azt mondtam h még keresgélem a telit(50ezret kell visszatenni)félek h agyonüt a hazudozásom miatt.kikészülök lassan,ráadásul csak 4 órát dolgozom,h ne legyen anyának feltűnő merre vagyok:(éjszaka több lenne a zsé,de oda nem mehetek mert kiskorú vagyok...a barátnőméktől nem várom a pénzt vissza,van elég baj ott úgy is:(válaszokat várok!egy 17 éves lány

2013. júl. 9. 00:16
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
" Valld be az igazat és tűrd amit kapni fogsz érte." - Hát mondjuk én ezt biztosan nem tenném... elmondani elmondanám az igazat, viszont ki is állnék az igazságom és az elképzelésem, döntésem mellett...
2013. júl. 10. 00:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!