A barátnőm nagyon rossz anyagi helyzetben van,mert az apa elvesztette munkáját...a családja annyira kifutott a keretből,hogy nem volt pénz hó végére kajára.(van egy 5 éves kisfiú tesója is)én meg nagyon sajnáltam őket,és vettem nekik kaját,meg a kisfiúnak ami kellett,ruhát,cipőt.szégyellték láttam de-gondolom a pici miatt-elfogadták.Én anyának azt mondtam h új telefont akarok,előlegezze meg(egy hét múlva névnap)...telefon persze sehol,anya meg kérdezősködik...igyekszem visszatenni a pénzt,elmentem diákmunkára(délelőtt pénztáros vagyok)emiatt lógtam is és elmentem orvoshoz,aki bevette hogy beteg vagyok,kiírt igy megyek suli helyett melóba.de sz idő szorit anyunak meg azt mondtam h még keresgélem a telit(50ezret kell visszatenni)félek h agyonüt a hazudozásom miatt.kikészülök lassan,ráadásul csak 4 órát dolgozom,h ne legyen anyának feltűnő merre vagyok:(éjszaka több lenne a zsé,de oda nem mehetek mert kiskorú vagyok...a barátnőméktől nem várom a pénzt vissza,van elég baj ott úgy is:(válaszokat várok!egy 17 éves lány
Lehet, hogy a sulit még a júniusi időszakra írta a kérdező, azóta meg más indokkal oldja meg a 4 óra kimaradást, és azóta dolgozik.
2013. júl. 9. 12:18
22/51 anonim válasza:
#20 - "nem azt mondjuk, hogy a kérdező helytelenül cselekedett, hanem hogy aki elfogadta, az cselekedett helytelenül." - valamilyen oknál fogva mégis 0% áll a #16 mellett... ami egyébként tök mindegy, attól még a Kérdező alapvetően helyesen cselekedett, legfeljebb nem a legmegfelelőbb formában...
Ha meg az anyja tényleg így gondolkodik, ahogy Kérdező a #4-esben írja, hogy ".nekem anya ügyvéd,de már az se tetszett neki hogy ez a lány a barátnőm(mellesleg ált suli óta,merth nem jó se neki se nekem h ennyire eltérő "környezetből"származunk..." - ezt a gondolkodást meg mélységesen elítélem. Ennyi.
2013. júl. 9. 12:25
23/51 A kérdező kommentje:
nem értem miért nem lehet elhinni,s ilyet miért hazudnék...mielőtt megkérdeznétek,hogyhogy itthon vagyok?nem iratkoztam mára dolgozni(fel kell iratkozni ki mokr menne).suli pedig nincs ugyanis ez egy nyelvsuli,keddtől péntekig,és igen KÉRNEK IGAZOLÁST,a kiskorúaktól.ha ma mentem vna dolizni feltűnő lenne hogy hová megyek,ha nincs suli.Deigaz,igy valóban hiteltelennek tűnt a történet,de ezt elfelejtettem beírni.Hogy miértb kellett mind az 50ezer?említettem nem csak kaját vettem...hanem ruhákat cipőt a kicsinek..a kaja meg volt mindenféle édesség,bonbon,alapvető élelmiszer,vitaminok,sok 100as gyümilé,bio élelmiszerek...számoljátok ki,ez 4 emberre mennyi és még nem is volt benne semmi tisztítószer,meg ilyesmi.Igen elfogadták,és én is ezt tettem vna...nekem a barátnőm nem egy felszínes barát,hanem több a testvérnél.ő ugyanezt tette vna.nem használt ki engem senki!nem kértek semmit...én mentem oda.igen igy van a pénzt nem várhatom vissza hisz nem is tudták mennyibe vtak a cuccok.egy diáknak könnyebb munkát találni,higgyjétek el,a cégek a kedvező adózási feltételek mellett alkalmaznak minket,hogy finoman fogalmazzak.Anyu meg nem zsugori,csak az a mániája hha vki munkanélküli=munkakerülő.nekem vesz szívesen mindent de haén adnék...azt rühelli
2013. júl. 9. 12:25
24/51 anonim válasza:
Így tehát ellógod a nyelvtanfolyamodat is, ami újabb kidobott pénz. Gratulálok, legjobb úton vagy ahhoz, hogy anyukád bizalmát egy életre elveszítsd.
2013. júl. 9. 12:30
25/51 anonim válasza:
te egy nagyon rendes gyerek vagy, és büszke lennék rád, ha az én lányom lennél.
2013. júl. 9. 12:31
26/51 A kérdező kommentje:
a nyelvtanfolyam az iskolám szervezsében zajlik,és INGYENES a suli azon diákjai számára,akik legalább 4,6os átlagot értek el
2013. júl. 9. 12:35
27/51 anonim válasza:
"nekem vesz szívesen mindent de haén adnék...azt rühelli"
Hát csillagom, anyukád pénzét én is könnyedén elosztogatnám. Más farkával verni a csalánt nagyon könnyű. Gyakorlatilag hazugsággal kicsaltad tőle azt a pénzt, de most még tovább hazudozol. Klassz kis jellemed van.
2013. júl. 9. 12:36
28/51 A kérdező kommentje:
#25:köszönöm...de nem vagyok én vmi rendes csak egy átlagos ember,akiből még nem veszett ki h segítsen ha tud :)
2013. júl. 9. 12:37
29/51 anonim válasza:
De Kérdező (#28) te egy rendes ember vagy, ami abból is látszik, hogy nem az érdekeid alapján váltogatod a barátaidat. Próbálj ilyen maradni!
2013. júl. 9. 12:46
30/51 anonim válasza:
"a kaja meg volt mindenféle édesség,bonbon,alapvető élelmiszer,vitaminok,sok 100as gyümilé,bio élelmiszerek"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!