Van kulcsod a szüleidhez?
Egy válaszban olvastam, hogy valakinek nincs kulcsa a szüleihez és nem is tartja normálisnak, hogy legyen, mert "milyen alapon?"
Ez csak nekem fura? Míg ott laktam nyilván volt saját kulcsom. Mikor elköltöztem nem kellett leadnom és zárat se cseréltek. Hogy lehet, hogy valakinek nincs kulcsa otthonra? Attól, hogy elköltöztem nekem az még az otthonom, ha azt mondanám nem az anyámék ki is térnének a hitükből...
Nekünk van a szüleimhez és anyósomhoz is.
Nem szoktunk rajtuk ütni, eddig egyszer használtuk, amikor anyukámnak tüdőgyulladása volt, és nagybevásároltunk neki, illetve amikor anyósom elutazott 1 hónapra, és a hazajövetel előtt feltöltöttük a hűtőjét.
(Nekik is van hozzánk, egyébként, de ők sem jönnek bejelentés nélkül).
Nálam fel se merült, hogy ne legyen kulcsom anyukámékhoz. Mondjuk nem is megyek át bejelentés nélkül, viszont olyan van, hogy valami kell onnét, vagy én vinnék valamit át hozzájuk és nincsenek otthon akkor használom a kulcsom, de tudják előre, hogy mondjuk délután átmegyek.
Anyukámnak is van kulcsa a lakásunkhoz, de nem szokta használni. Eddig kétszer használta, egyszer beengedte a szerelőket, egyszer pedig vacsorát hozott, hogy mikor hazaérünk a nyaralásból legyen otthon étel.
Van. Nem változott semmi azóta sem, hogy elköltöztem. Bármikor haza mehetek.
Anyósomékhoz is van kulcsom. Persze nekik nincs hozzánk! :D
Ha már ilyen szépen le lettem pontozva amiért nincs kulcsom, akkor folytatom:
Kérdező! Milyen baromság ez, hogy "Attól, hogy elköltöztem nekem az még az otthonom, ha azt mondanám nem az anyámék ki is térnének a hitükből..."
Nem, attól, hogy elköltöztem, ráadásul azután Anyu is elköltözött, nekem az nem otthonom. De az a lakás sem otthonom, ahol apám maradt. Aki elköltözik a szülői házból, annak az lesz az otthona, ahová megy!
És ki mondja, hogy ezzel a lendülettel a szüleinket is meg kell tagadnunk? Nálad valami rosszul van összekötve. Ilyen állatságot még életemben nem hallottam! Komolyan mondod, hogy egy sz@ros kulcson múlik az egész?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!