A szülők hogy bírják elviselni az éjszaka ordító babákat?
Figyelt kérdés
Én nem bírnám elviselni. Szerintem napok alatt meggyűlölném.tegnap 16:42
1/32 anonim válasza:
Ugy, hogy szereted es gondoskodni akarsz rola. Ha sir, az azt jelenti, hogy baja van, amit meg kell oldani.
Nem csak ugy ulsz ott es hallgatod.
2/32 anonim válasza:
Kérdezd meg a szüleid, hogy nekik hogy sikerült téged életben tartaniuk, és akkor majd te is megérted!
3/32 A kérdező kommentje:
És ha nem akarod a gyereket? Akkor hogy lehet ezt megoldani?
tegnap 16:54
4/32 anonim válasza:
Ha nem akarod a gyereket időben el kell menni abortuszra, avagy védekezni
5/32 anonim válasza:
Arra ma már viszonylag megbízható módszerek vannak, persze legbiztosabb, ha nem szexelsz ellenkező nemű személlyel.
6/32 A kérdező kommentje:
És ha csak azután jössz rá, hogy már megvan?
tegnap 17:01
7/32 anonim válasza:
Szerencsétlen gyereket örökbe lehet adni. Vannak párok, akiket nem fog érdekelni a sírás.
8/32 anonim válasza:
5-ös vagyok. Ha már késő, és megszületett, vagy úton van a gyerek, akkor majd hozzászoksz. Nyugi, általában a nem kívánt gyermeket is megszeretik, sokszor jobban, mint a tervezetteket.
9/32 anonim válasza:
Általában a szülők is csak túlélik ezt az időszakot
10/32 anonim válasza:
Nehezen tudják elviselni, de az téged mennyiben befolyásol, ha neked nem lesz gyereked? A gyűlölet az nagyon nem a megfelelő szó ide, lehet tehetetlenség, bosszankodás, harag, aggodalom, de nem gyűlölet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!