A szülők hogy bírják elviselni az éjszaka ordító babákat?
Figyelt kérdés
Én nem bírnám elviselni. Szerintem napok alatt meggyűlölném.tegnap 16:42
31/37 anonim válasza:
Ha kipihent vagy, nem hallod annyira hangosnak. Ha meg teljesen ko vagy, füldugót kell használni, akkor is hallod csak nem annyira hangosan, és úgy nyugtatgatni sétálgatni vele a lakásban, ha nem tudod megállapítani mitől sír, lehet hogy csak a fáradtságtól és a sírásban kiüti magát aztán elalszik.
32/37 anonim válasza:
Az anyai ösztön ilyenkor aktiválódik. Minden lehet idegesítő,de a saját újszülött gyereked,akiről tudod,hogy szinte csak benned bízhat,te jelented neki a világot,az nem fog idegesíteni. Voltak éjszakák,mikor óránként keltem hozzá fel,mégsem fordult meg egyszer sem a fejemben,hogy rosszat gondoljak. Ilyenkor valami plusz energiát kapnak a kismamák,vagy nem tudom,de nekem 4 csemetém volt,és sosem éreztem tehernek.
33/37 A kérdező kommentje:
És az apákkal mi van?
ma 02:26
34/37 Darius- válasza:
Muszáj volt. Azóta nem tudok aludni egyhuzamban, mert mindig fel keleltt kelnem, mint olyan apa, aki egyedül nevelt babát.
35/37 anonim válasza:
Apák ha másnap dolgozni mennek, akkor hangszigetelt gumiszoba, füldugó plusz folyamatos zene az ágy mellett.
36/37 anonim válasza:
Van aki segít ringatni a babát, addig az anya szundíthat egy kicsit, de sokszor inkább menekül másik szobába - ha van- mert "ehhez én úgysem kellek".
37/37 anonim válasza:
Én nem akarok gyereket, ergo védekezek.
35 vagyok, több, mint tízéve élek nemi életet és nem havi egyszer, hanem kb minden nap - milyen érdekes, még egyszer sem kellett eseményutánit sem bevenni.
Aki nem akar gyereket, az szépen gyógyszertszed, vagy gumit húz, ennyi a titok.
Ha pedig teherbe esel, ott a 72 órás tabi, vagy abortusz - esetleg örökbeadás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!