A szülők hogy bírják elviselni az éjszaka ordító babákat?
Ha úgy gondolod, hogy zavar, akkor mindenképp először azt vizsgáld meg, hogy miért sír, és hogy hogyan tudnál segíteni neki. Ha zavar, akkor imádkozz Istenhez, mert Isten mindig segít.
Az ember Isten miatt jó, és Isten miatt tud jó lenni. Az embereknek szüksége van Istenre, nem lehet Istent elhagyni. Hinni kell Istenben mindig! Az ember nem bízhat önmagában. Istenben kell bízni, és csak Istent szabad imádni! Imádni kell Istent, és hinni kell Istenben! Higgyetek benne, és kérjetek tőle minél több segítséget!
Imádkozzatok Istenhez minél többet. Imádkozzatok Istenhez, hogy adjon bölcsességet, szeretetet, egészséget, türelmet. Imádkozzatok Istenhez, hogy segítsen, hogy legyetek megbocsátók, szeressétek az embereket, ne legyetek ítélkezők, ne haragudjatok, ne legyetek bosszúállók. Imádkozzatok Istenhez, hogy küldje el nektek a Szentlelket, segítsen, hogy tudjátok követni Jézus Krisztus szavait, és segítsen, és űzze ki a gonoszt az emberekből, szabadítson ki a gonosz kötelékeiből, és segítsen, hogy védjen meg a gonosztól. Imádkozzatok Istenhez, hogy segítsen, hogy legyetek tisztelettudók, türelmesek, szeressétek az embereket, ne ítélkezzetek, legyetek alázatosak, és jószívűek. Imádkozzatok Istenhez, hogy növelje az emberekben az Istenbe vetett hitet, és hogy küldje el az embereknek a Szentlelket. Amikor imádkoztok, bocsássatok meg másoknak, azoknak is, akik rosszak voltak veletek, imádkozzatok értük is, imádkozzatok Istenhez, hogy Isten nekik is küldje el a Szentlelket. Csak az Istent imádjátok. Isten a legnagyobb, Istentől van minden jó, és nincs tőle rossz. Higgyetek Istenben, imádkozzatok Istenhez, kövessétek Jézus Krisztus szavait, és olvassátok az Újszövetséget.
Őszintén? Néha nekem is az idegeimen táncol és azt kívánom, bárcsak ne sírna. De ahhoz, hogy ne sírjon, el kell látnom, kitalálnom mi a baja, fel kell kelnem hozzá. Ha nem teszem, tovább sír és nem is lenne szívem magára hagyni a gyerekemet.
Volt már olyan, főleg újszülött korszakban, hogy érzelem nélkül, totál apátiával keltem hozzá, annyira kiölt belőlem mindent az állandó sírás, kelés. És persze ha most reménytelennek is tűnik, tudatosítani kell magadban, hogy ez csak pár év. A gyereknevelés igen rövid szakaszát teszi ki az éjjeli sírás. Persze később meg más gondok lesznek, de ilyen ez.
Én betömtem a száját a melleimmel és aludtam simán tovább.
Viccet félretéve, babaöböl, fekve szoptatás.. én nagyon jókat aludtam meg a gyerek is.. Nálunk bevált.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!