Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szülők hogy bírják elviselni...

A szülők hogy bírják elviselni az éjszaka ordító babákat?

Figyelt kérdés
Én nem bírnám elviselni. Szerintem napok alatt meggyűlölném.

tegnap 16:42
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
10%

Ha úgy gondolod, hogy zavar, akkor mindenképp először azt vizsgáld meg, hogy miért sír, és hogy hogyan tudnál segíteni neki. Ha zavar, akkor imádkozz Istenhez, mert Isten mindig segít.

Az ember Isten miatt jó, és Isten miatt tud jó lenni. Az embereknek szüksége van Istenre, nem lehet Istent elhagyni. Hinni kell Istenben mindig! Az ember nem bízhat önmagában. Istenben kell bízni, és csak Istent szabad imádni! Imádni kell Istent, és hinni kell Istenben! Higgyetek benne, és kérjetek tőle minél több segítséget!

Imádkozzatok Istenhez minél többet. Imádkozzatok Istenhez, hogy adjon bölcsességet, szeretetet, egészséget, türelmet. Imádkozzatok Istenhez, hogy segítsen, hogy legyetek megbocsátók, szeressétek az embereket, ne legyetek ítélkezők, ne haragudjatok, ne legyetek bosszúállók. Imádkozzatok Istenhez, hogy küldje el nektek a Szentlelket, segítsen, hogy tudjátok követni Jézus Krisztus szavait, és segítsen, és űzze ki a gonoszt az emberekből, szabadítson ki a gonosz kötelékeiből, és segítsen, hogy védjen meg a gonosztól. Imádkozzatok Istenhez, hogy segítsen, hogy legyetek tisztelettudók, türelmesek, szeressétek az embereket, ne ítélkezzetek, legyetek alázatosak, és jószívűek. Imádkozzatok Istenhez, hogy növelje az emberekben az Istenbe vetett hitet, és hogy küldje el az embereknek a Szentlelket. Amikor imádkoztok, bocsássatok meg másoknak, azoknak is, akik rosszak voltak veletek, imádkozzatok értük is, imádkozzatok Istenhez, hogy Isten nekik is küldje el a Szentlelket. Csak az Istent imádjátok. Isten a legnagyobb, Istentől van minden jó, és nincs tőle rossz. Higgyetek Istenben, imádkozzatok Istenhez, kövessétek Jézus Krisztus szavait, és olvassátok az Újszövetséget.

tegnap 18:17
 22/37 anonim ***** válasza:
72%
Felhörken bennük egy szülői ösztönnek nevezett pozitív "tudatmódosítás" és nem élik meg idegesítőnek. (Csak a környezetük.)
tegnap 18:59
 23/37 anonim ***** válasza:
90%

Őszintén? Néha nekem is az idegeimen táncol és azt kívánom, bárcsak ne sírna. De ahhoz, hogy ne sírjon, el kell látnom, kitalálnom mi a baja, fel kell kelnem hozzá. Ha nem teszem, tovább sír és nem is lenne szívem magára hagyni a gyerekemet.

Volt már olyan, főleg újszülött korszakban, hogy érzelem nélkül, totál apátiával keltem hozzá, annyira kiölt belőlem mindent az állandó sírás, kelés. És persze ha most reménytelennek is tűnik, tudatosítani kell magadban, hogy ez csak pár év. A gyereknevelés igen rövid szakaszát teszi ki az éjjeli sírás. Persze később meg más gondok lesznek, de ilyen ez.

tegnap 19:26
 24/37 anonim ***** válasza:
91%
Dehogynem élik meg idegesítőnek, attól még, hogy a szülőség egy külön tudatállapot, még nem lesznek hülyék. A csecsemő méretéhez képest aránytalanul hangos sírást pont azért találta ki a természet, hogy a szülőt zavarja, és segíteni akarjon rajta. Mivelhogy néma gyereknek anyja se érti szavát.
tegnap 19:45
 25/37 A kérdező kommentje:
És ha nincs különösebb baja, pl nem éhes vagy nincs tele a pelenka, akkor sem fejezi be magától a sírást, ha nem mész oda?
tegnap 19:46
 26/37 anonim ***** válasza:
76%
25# De, előbb-utóbb befejezi szegény... Olvastam, hogy a kórházban hagyott babák nem sírnak, megszokják, hogy hiába jeleznek (hiszen a sírás az jelzés!) nem megy hozzájuk senki. Egy nevelőszülőnek örömünnep volt, amikor a hazavitt "jó" baba hetek múlva felsírt a kiságyban.
tegnap 19:56
 27/37 anonim ***** válasza:
49%
Ok nélkül nem sír. Nem hülye.
tegnap 20:48
 28/37 anonim ***** válasza:
50%

Én betömtem a száját a melleimmel és aludtam simán tovább.

Viccet félretéve, babaöböl, fekve szoptatás.. én nagyon jókat aludtam meg a gyerek is.. Nálunk bevált.

tegnap 21:36
 29/37 anonim ***** válasza:
49%
Muszáj nekik. Nem fognak ezért kútbaugrani, vagy eldobni maguktól a gyereket. Próbálják megoldani a gyereknek a problémáját. Soxor, gondolom,hogy sikerül.
tegnap 21:42
 30/37 anonim ***** válasza:
87%
Rohadt idegesítő. Az enyémre minden estre rájött a hoppáré, és órákon keresztül sírt. Ez ment hónalokig. Azóta sem tudom mi baja volt, nyilván etetni megetettem, pelus tiszta volt. Neki jó korán bújtak ki a fogai, még arra tudok gondolni hogy már az kezdett el nagyon kroán fájni neki. Mindenestre azt hittem megbolonulok. De soha nem gyűlöltem. A gyerekedet normál estben nem tudod gyűlölni. Egyszerűen olyan szinten belé van kódolva az emberbe hogy szeresse és gondoskodni akarjon róla, hogy még ezt is kibírna a szeretet. Úgyhogy csak ringattam, ha már nagyon szar volt akkor vele sírtam.
tegnap 21:49
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!