Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szülők hogy bírják elviselni...

A szülők hogy bírják elviselni az éjszaka ordító babákat?

Figyelt kérdés
Én nem bírnám elviselni. Szerintem napok alatt meggyűlölném.

tegnap 16:42
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
80%

Nekem van egy jobb kérdésem: a pelenkázást hogyan tudják elviselni a szülők?

Haveromnak nemrég született gyereke. Pelenkát cserél, aztán elmegy ebédelni. Hogy csinálja? Én a saját sz*romtól is undorodom, nemhogy másétól...

tegnap 17:25
 12/37 A kérdező kommentje:
Ha valamitől folyamatosan szenvedsz, akkor azt meggyűlölöd egy idő után.
tegnap 17:26
 13/37 anonim ***** válasza:
15%

Egyetértek a kérdezővel. A síró kisbaba nekem is elviselhetetlen, ettől csak egy idegesítőbb dolog van, a bevásárló központokban síró, hisztiző, vagy hisztizve szaladgáló 2-4 éves kisgyerek.

A leginkább felháborító, hogy legtöbbször a szüleit nem érdekli a hisztiző, rohangáló gyerek, mert nekik az a fontos, hogy lefáradjon napközben, és este ne kelljen foglalkozni vele.

Felháborító, hogy nekem kell szenvednem amiatt, mert más szaporodni akart.

Ha egyszer a szomszédomban kisgyerek lesz, én tuti hangfalat állítok a fal mellé, és metált döngetek amikor hangosan sír a szomszéd gyerek.

tegnap 17:28
 14/37 anonim ***** válasza:
83%
Ha csak éjszaka ordít, az még mindig jobb, mintha egész nap :). A viccet félretéve: Nehéz (volt) elviselni, de akkor is a mi gyerekünk. Na most az emberek többsége már egy sima kisbabával is elnézőbb, hát még a sajátjával. Sokat segít, ha az ember tudatosítja magában, hogy nem azért sír, hogy őt bosszantsa, hanem mert baja van. Nekem a legnehezebb az volt, hogy bármit csináltam, sírt, teljesen alkalmatlannak éreztem magam, pedig nem első gyerek. De ez az idő is elmúlik... talán egyszer, mert még mindig sírós az alaptermészete, csak már kevésbé.
 15/37 anonim ***** válasza:
70%

11-es, ugy, hogy megszokod. Nincs mas valasztasod. Amugy a kaki az szamomra nem erdekes, de a hanyas…amikor eloszor kapott el a fiam hanyos virust, en is hanytam tobbszor, mert rosszul lettem tole (a betegseget nem kaptam el, csak maga a latvany meg a szagok).

Remalom🤣

16/37 anonim ***** válasza:
71%
11# A saját sz.romtól nem undorodom éppen, ha a wc-ben látom, de hozzáérni sem szeretnék. A babakaki az más. Annak még örül is az ember, mert nem fog fájni a poci. 😊
tegnap 17:34
 17/37 Justinianus ***** válasza:
80%
Nem idegbetegek, mint te.
tegnap 17:38
 18/37 anonim ***** válasza:
90%
Nem bántásból írom, de ha ennyire idegesít, akkor lehet valami pszichés gondod. Általában szenzoros túlérzékenység lehet a háttérben. Autizmusban se ritka ez. Amúgy ha tudod magadról, hogy ennyire kiborít a gyereksírás, ne vállalj gyereket. Neki se lenne jó, de te is idegösszeroppanást kapnál.
tegnap 17:49
 19/37 A kérdező kommentje:
Nem is fogok csak érdekelt.
tegnap 17:51
 20/37 anonim ***** válasza:
75%
Nem szenvednek folyamatosan, mert a babával járó szenvedés a töredéke a vele járó örömöknek, nagyobb korában meg pláne. Az életben semmi nem megy áldozatok nélkül! Ha bármit el akarsz érni, azért is meg kell küzdened!
tegnap 18:13
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!