A szülők hogy bírják elviselni az éjszaka ordító babákat?
Nekem van egy jobb kérdésem: a pelenkázást hogyan tudják elviselni a szülők?
Haveromnak nemrég született gyereke. Pelenkát cserél, aztán elmegy ebédelni. Hogy csinálja? Én a saját sz*romtól is undorodom, nemhogy másétól...
Egyetértek a kérdezővel. A síró kisbaba nekem is elviselhetetlen, ettől csak egy idegesítőbb dolog van, a bevásárló központokban síró, hisztiző, vagy hisztizve szaladgáló 2-4 éves kisgyerek.
A leginkább felháborító, hogy legtöbbször a szüleit nem érdekli a hisztiző, rohangáló gyerek, mert nekik az a fontos, hogy lefáradjon napközben, és este ne kelljen foglalkozni vele.
Felháborító, hogy nekem kell szenvednem amiatt, mert más szaporodni akart.
Ha egyszer a szomszédomban kisgyerek lesz, én tuti hangfalat állítok a fal mellé, és metált döngetek amikor hangosan sír a szomszéd gyerek.
11-es, ugy, hogy megszokod. Nincs mas valasztasod. Amugy a kaki az szamomra nem erdekes, de a hanyas…amikor eloszor kapott el a fiam hanyos virust, en is hanytam tobbszor, mert rosszul lettem tole (a betegseget nem kaptam el, csak maga a latvany meg a szagok).
Remalom🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!